Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Ja 15 plazhet e bukura të Shqipërisë

Problemi yt eshte qe ti nuk di se çfare peshku ke ngren!

kjo eshte e vertete, se shume emertime peshqish ne hollandisht apo anglisht, me hynin nga njeri e vesh e me dilnin nga tjetri :LOL:
puna ime ishte pastrimi dhe ne fund te punes, te me mbushej qesja plot me peshq,
nganjehere per dite festash, shefi me lajmeronte te vija me gjith karroce dhe pak heret, si duket kish marre furnizim karkalecash dhe s'kish vend :LOL:

Si dolem nga plazhet me te bukura, tek kush ka ngren peshkun me te mire? 🤔
Përfundimisht më mirë se kudo e ha te Mihal Kokëdhima në Qeparo.
Jo vetëm shërbimi shërbim e cilësia cilësi por në fund të përcjell edhe Mihali 3 kilometra rrugë larg lokalit pastaj të uron udhën e mbarë. 🤣

kjo eshte e vertete, se shume emertime peshqish ne hollandisht apo anglisht, me hynin nga njeri e vesh e me dilnin nga tjetri :LOL:
puna ime ishte pastrimi dhe ne fund te punes, te me mbushej qesja plot me peshq,
nganjehere per dite festash, shefi me lajmeronte te vija me gjith karroce dhe pak heret, si duket kish marre furnizim karkalecash dhe s'kish vend :LOL:
Atë që nuk shitet ke marr o Pjer këtë duhet ta kesh edhe vet të qartë.

Tani po flet si gerald hajdini kur i bie sheqeri dhe nuk pyet se çfare ha bashke me sonilen 😂😂
mjafton ta ket taven plote dhe oburra!
e di si po flet ti pjerr?
si puna e atij gjuetarit qe thoshte ca fluturon haet 😂

Tani po flet si gerald hajdini kur i bie sheqeri dhe nuk pyet se çfare ha bashke me sonilen 😂😂

Pjeri eshte i lezetshem.
Them une vajta te porti i Shninit i here se u hap dogana dhe u fiken dritat e na dhane i cope leter ne dore. Anija ishte e vogel si anije peshkarexhi,ca kolibe si zyra dhe Pjeri me thote para 20 vitesh kam kaluar une ishte shume mire.
-O Pjer ka me pak se 10 vite qe ka ndodh
-Plani i Portit te Shengjit eshte me i miri ik me lexo te ato cfare kam shkruar une
-O Pjer po te flas per praktiken.

Iku Pjeri ma la seen 😝

Jam i bind qe s'flasim per te njejten gj,kur thua se vjen aragosta me 10 e 15 euro kg.

pikerisht per ate po flas, ju i thoni ; aragosta, ne i themi ; kraft, dhe ai pronari shiste per ditet e pashkeve dhe krishlindjeve, 1 kraft/karkalec/aragost = 20-25 euro te ziera, dhe paketa me garnitur brenda 50 euro,
vetem per dy ditet e prillit dhe dy ditet e dhjetorit, ai mund te shiste nja 500 cope, saç shiste ter vitin,

Wow sa guxim qe kan disa njerez :). Te lezeteshem jan, but omg duhet ta kontrollojn diabetin se as nje here nuk i dihet.

Atë që nuk shitet ke marr o Pjer këtë duhet ta kesh edhe vet të qartë.

po merrte furnizim te ri çdo jave akrepo, ata e mbanin ne akull, por te shtunen mbasdite, banaku 7 metra duhej boshatisur, nje pjese ne frigorifer dhe pjesa tjeter tek mua, çoku merrnin edhe ato dy shitset, por nga pak, se belgjit hajne me gramature, jo si ne albanezet me kile :LOL:

-Plani i Portit te Shengjit eshte me i miri ik me lexo te ato cfare kam shkruar une
-O Pjer po te flas per praktiken.

ku i ke nikoleta, se une kam nja 20 vjet qe kam shkruar per turizmin dhe portin e shengjinit,
keta qe shkruajne sot per turizmin ne shqiperi, jane kalamajte e mij, kuptohet jo biollogjike :LOL:

ku i ke nikoleta, se une kam nja 20 vjet qe kam shkruar per turizmin dhe portin e shengjinit,
keta qe shkruajne sot per turizmin ne shqiperi, jane kalamajte e mij, kuptohet jo biollogjike :LOL:
Po ne per sot po flasim 🙄
Se ndryshe i bie njeri kalit tjetrit patktoit

Back