• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Ja 15 plazhet e bukura të Shqipërisë

Pije uje deti sa te doje pa frike.
Tani ke frike te hapesh gojen me gjithe ata turista verdall.
Banjo nuk ka, shurren ne det e bejne te gjithe ata.
Ne vitin ishim eskursion me ndermarjen ndaluam Ksamil.kishte vetem nje Restaurant dhe nja 5 shtepi.
Cfare bukurie

Pse kshu se thu ti? Kush je ti?? Nobody qe te ka mbet sahati te koha e virgjer e kohes se Enverit, Ashtu e shef turizmin zotrote ne 2023 me 5 shpi e nje hale diku???
Lexjoji moj postimet Po flisja per pastertine

Jo më larg se SOT, dola këtej në periferi të Tiranës (fshatrat) dhe mbasi kalamajtë u knaqën në lum, shkoj në një restorant.
Kishte pak njerëz, e shoh se s'po vinte kush për shërbim (jashtë po qëndronim) hyj të porosis brenda.
Sapo fillova të .. , pronari mu shpreh;- S'kemi drita!
Kthehem me ca pije freskuese në dorë për fëmijët.
E këto që filluan të më vinin në LOJË;- kështu i ndodh katunarit, kur do t'freskohet n'katun

Ne vitin ishim eskursion me ndermarjen ndaluam Ksamil.kishte vetem nje Restaurant dhe nja 5 shtepi.
Cfare bukurie
Me ma fal qeranë në Ksamil në KORRIK - GUSHT nuk shkoj.
Edhe gjilpërën nuk ke ku e parkon, e jo më të bësh not pa t'shkuar dora diku gabim.
Maj - qershor dhe pas 10 shtatorit i'a vlen.

C’pasterti?? Boll me keto krahasime boshe. Atehere jugu frekuentohej nga.shume pak njerez. Shumica ne Tiranë psh shkonin ne Durres. Aty ne det shurronin te gjithe e mos me shume.

C’pasterti?? Boll me keto krahasime boshe. Atehere jugu frekuentohej nga.shume pak njerez. Shumica ne Tiranë psh shkonin ne Durres. Aty ne det shurronin te gjithe e mos me shume.
Ti je derdimene o Bo vete.
Nostalgji per enverin the moj karavidhe.-qesh-
13 vjec kam shku ne spac ke Baba.
Po ti moj mamica Rames 20 vjet pa shku dhe na Bo Moral. Futja vetes ledio

Filloj JOQ Albania fushaten denigruese kunder turizmit ne Shqiperi.....cudi....u vonuan pak kete vit.
Nje gje nuk kuptoj nga Shqiptaret.....kane vetem ankesa per turizmin ne Shqiperi. Po mire o njerez perse vini kur nuk ju pelqen??? Dhe me keq akoma, perse shani e ankoheni gjithe diten ne internet.
PS....3 nete,4 dite shkova ne Sivota,Greqi 4 persona...familje....1100 euro shpenzime. Dy nete,3 dite ne Vlore...Radhime.. 450 euro shpenzime.Bejini vete krahasimet.....dhe me shume u kenaqa ne Radhime
Tani radhen e ka Jali....si kristali:)
Sa ishin qeratë në Sivota ?

Filloj JOQ Albania fushaten denigruese kunder turizmit ne Shqiperi.....cudi....u vonuan pak kete vit.
Nje gje nuk kuptoj nga Shqiptaret.....kane vetem ankesa per turizmin ne Shqiperi. Po mire o njerez perse vini kur nuk ju pelqen??? Dhe me keq akoma, perse shani e ankoheni gjithe diten ne internet.
PS....3 nete,4 dite shkova ne Sivota,Greqi 4 persona...familje....1100 euro shpenzime. Dy nete,3 dite ne Vlore...Radhime.. 450 euro shpenzime.Bejini vete krahasimet.....dhe me shume u kenaqa ne Radhime
Tani radhen e ka Jali....si kristali:)
eshte portal gjobash.
Mendoj se e Lolita dicka te ngjashme PO ben,por me me stil e class.
Keta palaco duhen mbyll nje ore e me pare.
Mos harrojme!
Vitin e kaluar minuan Jugun me gjithckaaaa me negative qe munden.
E hodhen ne ere duke vjelle c'ka kishin ne barkun e tyre e nga goja e tyre fekale e tere.

Back