Marina.
:)
- Anëtar
- Jun 30, 2016
- Postime
- 61,188
- Pikët
- 113
ik aman lolCfar shkrime ka bere @Pjer Thomas per turizmin? I ndani dot ktu?
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !ik aman lolCfar shkrime ka bere @Pjer Thomas per turizmin? I ndani dot ktu?
Ka shkrujt ca ka dashur aiCfar shkrime ka bere @Pjer Thomas per turizmin? I ndani dot ktu?
Nuk ka deti ktu. Peshku na vjen nga Hamburgu.]
Koce deti apo rezervati?
Sigurisht, do u ketë rënë qielli mbi kokë për këtë koment negativ në rrjet...Per flejtjen ja vlen sepse ka super pamje dhe qetesi .. po fatkeqsisht ka qindrra probleme te tjera !
Ti ke ber shkrime per turizmin pse habitesh?
i njejti peshk paguhet dhe 120 milek kg kur eshte i cilesise se par !
Klienti ka te drejte edlin![]()
si ti ndaloje parkingjet apo parkimet bashkia, kur vete bashkia i ka bere disa segmente te rruges me parkime , dhe shyqyr,
vende qe zihen shume shpejt,
e mira eshte qe njerzit te marrin urbanin, mirpo ja qe urbani i plazhit (durres-plepa) eshte çdo çerek ore dhe plot, ku hajdutet bojn qejf,
çfar do boj nje durrsak (psh, baba nga durrsi) qe do te pij nje kafe a birre tek palace apo vivas, apo pista kosova, t'ja fusi ne kom, se ne autobuz ate e nxjerrin rru e qeth,

Nuk eshte i vetmi koment negativ !Sigurisht, do u ketë rënë qielli mbi kokë për këtë koment negativ në rrjet...
A ka kos deleje bio ktu tek Liroja? Se per peshk nuk jam e interesuarKy eshte super vend por ndoshta ti se njeh
ndodhet ne qytetin e vlores dhe kur te kalosh shko fli nje nate
9000 leke te reja kg
View attachment 95063
Lov345 , është e vërtetë që janë lëshuar italianë e blejnë shpi për t'i dhënë me qera për turizëm ?
Një e di , se është knej ka fshati im më thonë kolegët e më tregojnë fotot...
E ka burrin e kamur me agjensira e gjëra, i dha ca leka ksaj e është lëshuar me apartamente në Vlorë
Kush është serioz, ua vë veshin, madje përpiqen t'i rimediojnë për t'i fshirëNuk eshte i vetmi koment negativ !
jugu ashtu eshte i gjithe
vemi per detin jo per çobanet
Mos u sikletosni fort se as per turista si ju qe ankoheni s'ka nevoje turizmi shqiptar.
Ka plot tjere
E vijne vit per vit.
Ikni nga t'mundeni
E na lini ne hijen tone te padijes,ndjesise qe duam te pasurohemi per 1 vit te marrim.leket tuaja.
Se i keni te shumta ato.![]()
E ke gabim, nuk është vetëm deti, gjatë vitit është edhe turizmi dentarItalianet pensionista qe ikin te jetojne atje po.
shesin shtepine ne itali me qellim mos paguajn Imo (taksen e shtepise se dyte)
po ca lekesh do besh ne ate vend ?
atje del piramid
E di ti peshku se plazhet e semanit dhe hoxhares kan gropa thithse?E kane bere me hile.
Plazhrat e myseqes nuk i kane nxjerr fare.
Semani dhe Divjaka ju jane?!
Per kos dele te çoj lali ne dukatA ka kos deleje bio ktu tek Liroja? Se per peshk nuk jam e interesuar![]()
Nuk e dija.E di ti peshku se plazhet e semanit dhe hoxhares kan gropa thithse?
do te na mbytesh turistat ti ?
Ti ke ber shkrime per turizmin pse habitesh?
i njejti peshk paguhet dhe 120 milek kg kur eshte i cilesise se par !
Cfar shkrime ka bere @Pjer Thomas per turizmin? I ndani dot ktu?
Lover per kureshtje pyes.Italianet pensionista qe ikin te jetojne atje po.
shesin shtepine ne itali me qellim mos paguajn Imo (taksen e shtepise se dyte)
po ca lekesh do besh ne ate vend ?
atje del piramid
Nuk e di ç'pret gjithkushi,se e qejfi ua ka e ......s'ua mba.Nuk e di une per vete ja kaloj bukur andejpor sic duket ka te beje Edhe Xhepi .
Ndersa ne Turqi ndryshon pshm sepse lashe £2000 per 7 nete and it was disgusting and this is what I call a rip off .