• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Ja 15 plazhet e bukura të Shqipërisë

Per flejtjen ja vlen sepse ka super pamje dhe qetesi .. po fatkeqsisht ka qindrra probleme te tjera !

Ti ke ber shkrime per turizmin pse habitesh?
i njejti peshk paguhet dhe 120 milek kg kur eshte i cilesise se par !

Klienti ka te drejte edlin 😁
Sigurisht, do u ketë rënë qielli mbi kokë për këtë koment negativ në rrjet...

si ti ndaloje parkingjet apo parkimet bashkia, kur vete bashkia i ka bere disa segmente te rruges me parkime , dhe shyqyr,
vende qe zihen shume shpejt,
e mira eshte qe njerzit te marrin urbanin, mirpo ja qe urbani i plazhit (durres-plepa) eshte çdo çerek ore dhe plot, ku hajdutet bojn qejf,
çfar do boj nje durrsak (psh, baba nga durrsi) qe do te pij nje kafe a birre tek palace apo vivas, apo pista kosova, t'ja fusi ne kom, se ne autobuz ate e nxjerrin rru e qeth,

Rri o Pjer se keni zene vend pas ekranit dhe shkruani vetem budalleqe a thua se ku jeni rritur kshu .

Budalleqe pa hesap dhe pa kufi I lexon vit pas viti k’tu dhe te ben pershtypje qe njerezit edhe pas ekraneve ecin me te njentin mentalitet…. Njerezit vene edhe ne Afrike Dhe kthehen te kenAqur ndersa me ju eshte e qarte qe keni zene krimba ne koke.

The truth is qe Shqiperia ka ndryshuar per mire dhe jo me kot kerkohet sot ne treg and it’s still upcoming up country .

Edhe mire ua bejne 🤭😂 se ikin aty duke menduar qe do porositin mare di frutta me çmimin e persheshit me kos, pastaj kur ua sjellin faturen ua bejne syte midhje.

Ne keshtu lokale ik ne dreke, porositi nje fergese Tirone, ik ne darke, nje tave Elbasani 😆 ate Merlucin ti thuash, Boss ta hani vete ju ``fumato``

Lov345 , është e vërtetë që janë lëshuar italianë e blejnë shpi për t'i dhënë me qera për turizëm ?
Një e di , se është knej ka fshati im më thonë kolegët e më tregojnë fotot...
E ka burrin e kamur me agjensira e gjëra, i dha ca leka ksaj e është lëshuar me apartamente në Vlorë

Lov345 , është e vërtetë që janë lëshuar italianë e blejnë shpi për t'i dhënë me qera për turizëm ?
Një e di , se është knej ka fshati im më thonë kolegët e më tregojnë fotot...
E ka burrin e kamur me agjensira e gjëra, i dha ca leka ksaj e është lëshuar me apartamente në Vlorë

Italianet pensionista qe ikin te jetojne atje po.
shesin shtepine ne itali me qellim mos paguajn Imo (taksen e shtepise se dyte)
po ca lekesh do besh ne ate vend ?
atje del piramid

Mos u sikletosni fort se as per turista si ju qe ankoheni s'ka nevoje turizmi shqiptar. 🤪🤪

Ka plot tjere
E vijne vit per vit. 🤩

Ikni nga t'mundeni
E na lini ne hijen tone te padijes,ndjesise qe duam te pasurohemi per 1 vit te marrim.leket tuaja. 😋😋😋

Se i keni te shumta ato. 🤭🤪

Nuk e di une per vete ja kaloj bukur andej 😍 por sic duket ka te beje Edhe Xhepi .😆

Ndersa ne Turqi ndryshon pshm sepse lashe £2000 per 7 nete and it was disgusting and this is what I call a rip off .

atje del piramid
E ke gabim, nuk është vetëm deti, gjatë vitit është edhe turizmi dentar

atje del piramid
Lover per kureshtje pyes.
Ke tentu te besh dicka tenden ne Shqiperi(biznes)apo s'ke dashur te jetosh atje?

Shpeshhere me jep ndjesin sikur ke deshtuar ne dicka.
Pa te keq e them. :)

Zakonisht ketu triumfon nje llogjike qe se kuptoj.
Po te blej dikush nje makine te mire,fillojne e bejne gjyqin se makinen e ka blere me droge. 🤣🤣🤣
Nuk e di une per vete ja kaloj bukur andej 😍 por sic duket ka te beje Edhe Xhepi .😆

Ndersa ne Turqi ndryshon pshm sepse lashe £2000 per 7 nete and it was disgusting and this is what I call a rip off .
Nuk e di ç'pret gjithkushi,se e qejfi ua ka e ......s'ua mba.

Deri para 10 vitesh hoteleria turizem ish cop
E tani e duan Bahamas. 😋

Ne nje ishull te Greqise kur shkova tek autobuzat dilnin ca plaka e thonin
Rooms for rent 😂😂😂😂😂

Kaq dinin

Ndoshta duan te tilla.

Qejfi paguhet artista.
Nese se gjeni veten ne Shqiperi qe e paraqesni si Zimbabue
Terhiqni ka te doni,se fort mire behet hall e pa ju. 1🤪

Back