Xhina
V.I.P
Jemi te egert ne vlonjatetMua lokal si te tjeret me ngjau.
Pastaj sme duket absurde puthje dhe as siklet. Por varet nga robi
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Jemi te egert ne vlonjatetMua lokal si te tjeret me ngjau.
Pastaj sme duket absurde puthje dhe as siklet. Por varet nga robi
Te isha une kamarjeri do ju thoja keshtu me megafonNga inati qe me tha ashtu po,madje madje dhe nga inati qe foli kamarjeri. Kur u ngrit cuni i huaj,ec tha se sdo pres qe te vije per se dyti ai![]()
esht shoqeri e egerSisha ne Vlore jo,po crendesi ka.
Veprojme sikur jemi riprodhim i perdhunimeve
Mos mos se t'a konfiskon ai kllaposhi dhe 40 hajdutet!Une nje cop toke doja te bleja aty afer ketyre plazheve. A di njeri se sa ka vajtur metri katror?
Vetsherbimi o sekreti. Buk djath domate , ran e ujePlazhet e cituara mësipër janë tepër të populluara dhe me kosto të lartë krahasuar me shërbimin që merr.
Disa prej tyre tepër të ndotur, siç është Rana e Hedhun (nga vizita ime e vjetshme aty, me infrastrukturë të dobët)
Problemi ynë është mënyra e fitimit të menjëhershëm dhe jo trajtimit të klientit mikpritës.
Ka shumë mungesa shërbimi krahasuar md vendet e rajonit dhe Spanjën apo Italinë.
Thuajse mungojnë totalisht plazhet publike, pasi gjithçka është privat që sillen si mos më keq me klientelën.
Familjari erdhi vjet nga Belgjika për pushime në Dhërmi, (kosto 2 fish më të lartë me Spanjën) dhe doli me këpucë të kuqe si nga shërbimi hoteliere, por edhe nga ato të shtetit për urgjencën.
Unë do iu rekomandoja çdokujt, mos pranoni shërbim pa patur një menu çmimesh dhe sasie, mos frekuentoni lokale që manxhohen dhe frekuentohen nga bosët e krimit.
Shqipëria mund dhe duhet të ishte akoma e virgjër në aspektin e turizmit, por gjithmonë e më tepër po shkatërrohet nga instancat qeveritare në bashkëpunim me të pangopurit.

Më mirë bukë, domate e djathë BMV, se omletë dhe qofte me mish!!!!!!!Vetsherbimi o sekreti. Buk djath domate , ran e uje![]()
E drejte. Po plazhet e veriut me te jugut Kane nje diference mes tyre ( flas per eksperience personale) per te futme ....eshte sa ta hash gjithsesi. Biznesi eshte biznesMë mirë bukë, domate e djathë BMV, se omletë dhe qofte me mish!!!!!!!
Gjithësesi ka mjaft lokale që nuk manipulojnë me ushqimin, ashtu siç ka hotele me 5☆ që të shesin hirrën për djathë.
Eshte teknike kjo shtrenjt shtrenjt(e pse ka raste qe abuzojne).Filluat ju me ankesat ...
Në Vlorë Radhimë Llogara , të kushton një drekë apo darkë familjare sa kushton të hash këtu në tratori...
T'a shohësh edhe mishin tek përdridhet në hell...
Kishim qene vetem per te ia futur, e kur i furet bertasin si gomar!E drejte. Po plazhet e veriut me te jugut Kane nje diference mes tyre ( flas per eksperience personale) per te futme ....eshte sa ta hash gjithsesi. Biznesi eshte biznes
Problemi i çmimeve ne shqiperi eshte se ne na mungon prodhimi vendas!Filluat ju me ankesat ...
Në Vlorë Radhimë Llogara , të kushton një drekë apo darkë familjare sa kushton të hash këtu në tratori...
T'a shohësh edhe mishin tek përdridhet në hell...
Problemi i çmimeve ne shqiperi eshte se ne na mungon prodhimi vendas!
pse mishi dhe perimet kushtojne pak tek ne?
sepse ka me bollek!
ama kur flasim per peshkun dhe prodhimet e detit , sot pika e shumices e blen peshkun nga india dyfish , dhe ta shet ty dhe mua trefish!
ndersa restoranti katerfish!!
nese do kishim dhe peshkun vendas me çmime me te lira, nuk do kishim keto probleme dhe ne vlore nuk do ishte nevoja te hanin njerzit mish te pjekur ne det
Peshkun unë e ha në shpi gjithmonë...Problemi i çmimeve ne shqiperi eshte se ne na mungon prodhimi vendas!
pse mishi dhe perimet kushtojne pak tek ne?
sepse ka me bollek!
ama kur flasim per peshkun dhe prodhimet e detit , sot pika e shumices e blen peshkun nga india dyfish , dhe ta shet ty dhe mua trefish!
ndersa restoranti katerfish!!
nese do kishim dhe peshkun vendas me çmime me te lira, nuk do kishim keto probleme dhe ne vlore nuk do ishte nevoja te hanin njerzit mish te pjekur ne det