• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Ja 15 plazhet e bukura të Shqipërisë

Cmimet ne Shq, restaurants nuk jane te shtrenjta. Boll u ankuat!! Per nje turist nuk jane shtrenjte!! 🤨
Cmimet ne Shq, restaurants nuk jane te shtrenjta. Boll u ankuat!! Per nje turist nuk jane shtrenjte!! 🤨
Po ça ti thuash Lovi345678...
Nuk i pëlqente peshku në restorant... se qeka më i mirë në Itali apo Greqi... .
Rezervati i hanë dhe andej , se ku do e gjesh gjithë atë peshk menjëherë edhe një prerje të tërë....

Rezervati i hanë dhe andej , se ku do e gjesh gjithë atë peshk menjëherë edhe një prerje të tërë....
Tani ja fute kot. Ne Milano jam dakort.
Ne pescara nuk kam honger naiher alivamento

per temen e turizmit, une kam folur ketu e vite te shkuara, kam sjell dhe opinionet e te huajve, kam artikuj e tregime plot,
dhe shkurt do te thoja se ne shqiperi çalojne nga sherbimi, se gastronomia dhe çmimet jane te shkelqyera,
ja, lexojeni kete tregimin per kete, sjellur ketu para ca viteve

Plazhet dhe natyra jane te mrekullueshme, por sherbimi çalon. Do vi nje dite qe edhe Shqiperia will catch up me turizmin dhe te arrij nivelet e Greqise dhe Turqise.

Unë do iu rekomandoja çdokujt, mos pranoni shërbim pa patur një menu çmimesh dhe sasie, mos frekuentoni lokale që manxhohen dhe frekuentohen nga bosët e krimit.
Për "optimistët" që argumentojnë realitetin me argumente patriotizmi turistik.

jo be çfare, njehere te shajne qe i bene stress, pastaj ta rrisin faturen edhe ne fund nje rafal kallashi te shkallet qe nuk u ke lene bakshish 🤔😆 rravideqi vitin tjeter.``fumato`` Is not normale.

Vallai po kush i njeh boset e krimit,u shkruan gje ne balle se ca eshte njeri e tjetri. Une kur ka rastisur te shkoj jashte te ha,shikoj ambjentin dhe pastertine deri tek sherbimi. Se ceshte njeri e tjetri kush i merr vesh,edhe pse nje shume e tyre,pra njerez biznesmene me lokale e restorante te gjithe jane nje me nje . Te llumosur sa me ska,ta kerkon sistemi atje te jesh i futur ngado ndryshe kush e perfill fukarane...

Mund të pyetet se kush e manaxhon apo është pronarë i lokalit, janë disa prej tyre që janë goxha të frekuentuara.
Dhe jam i sigurtë se do suprizohesh me personazhet që nga Tirana, Shëngjini, Patoku, Vlorë, Durrës, etj etj etj,
Vallai po kush i njeh boset e krimit,u shkruan gje ne balle se ca eshte njeri e tjetri. Une kur ka rastisur te shkoj jashte te ha,shikoj ambjentin dhe pastertine deri tek sherbimi. Se ceshte njeri e tjetri kush i merr vesh,edhe pse nje shume e tyre,pra njerez biznesmene me lokale e restorante te gjithe jane nje me nje . Te llumosur sa me ska,ta kerkon sistemi atje te jesh i futur ngado ndryshe kush e perfill fukarane...
Kur shqiptarët ta kuptojnë se paraja e ndershme nuk duhet të pastroj atë të KRIMIT dhe TRAFIKUT do filloj të ndihet ndryshimi pozitivë.

Plazhet dhe natyra jane te mrekullueshme, por sherbimi çalon. Do vi nje dite qe edhe Shqiperia will catch up me turizmin dhe te arrij nivelet e Greqise dhe Turqise.

Aman se mos ka Turqia Sherbim? Disgusting qe nga pastrueset e dhomes e gjer tek kujdestari I shazlloneve.

Gjithsesi eshte per tu thene qe edhe Shqiperia ja ka marre doren sherbimit thjeshte varen vendet se ku iken tani dhe sa paguan dmth si kudo neper vende te tjera .

Ne kur ishim ne Sarande e blevem peshkun nga ca peshkatar ne mengjes qe sa ishin kthyer dhe ia cuam nje restoranti afer te na i gatuante per drek. E beren me gjith qejf.
Nuk vjen turisti apo shqiptari nga jasht ne shqipri per mish te pjekur o njerez. Peshk duam. Seafood. Fruta, veggies. Gjera te lehta, te fresketa, local.

Tani kishin sjellur edhe Pilipine matane nga Dhermia. :LOL: ti bejne hallall atyre qe dy pjata frutta di mare qe u llogarisnin 150 ojra, po nuk ua futi Philipina 200 ojra per pjate edhe nuk merresh vesh dot.

Kesaj pronares, eshte per ti pshurre ne surrat dhe meriton nje bojkot, le ta hap nje burdedho me Filipinet po deshi. I paguajne ata çunat me çmime mizerie te lypsave, por bossat duan te fitojne leka modhe ne valute, e tani do sjellin edhe rober nga Azia.

Tani kishin sjellur edhe Pilipine matane nga Dhermia. :LOL: ti bejne hallall atyre qe dy pjata frutta di mare qe u llogarisnin 150 ojra, po nuk ua futi Philipina 200 ojra per pjate edhe nuk merresh vesh dot.

Kesaj pronares, eshte per ti pshurre ne surrat dhe meriton nje bojkot, le ta hap nje burdedho me Filipinet po deshi. I paguajne ata çunat me çmime mizerie te lypsave, por bossat duan te fitojne leka modhe ne valute, e tani do sjellin edhe rober nga Azia.

Pastrueses 50 mijë lekë të reja!!!!!!
Tallje dari me lesh Skrapari
Edhe kur rrenë, e bëjnë aq trashë sa dalin hund-jashtë
Dhe kur ilustron mos efektivitetin tonë në punë!!!!!!
T'dh....a shtetin që lejon lloj-lloj brumërash vërdallë, ndërkohë që ka me 10-ra apo 100-dra të papunë që i paguan me asistencë sociale.
Rregullin ia tregon shteti këtyre palaço-sipërmarrësve dhe jo të ta kushtëzojnë këto llum-kasandre

Pastrueses 50 mijë lekë të reja!!!!!!
Tallje dari me lesh Skrapari
Edhe kur rrenë, e bëjnë aq trashë sa dalin hund-jashtë
Dhe kur ilustron mos efektivitetin tonë në punë!!!!!!
T'dh....a shtetin që lejon lloj-lloj brumërash vërdallë, ndërkohë që ka me 10-ra apo 100-dra të papunë që i paguan me asistencë sociale.
Rregullin ia tregon shteti këtyre palaço-sipërmarrësve dhe jo të ta kushtëzojnë këto llum-kasandre
Mbase I paguajne keto filipinaset aq se punojne mire 😜

Se di mua sherbimi me pelqeu kur shkova ne 2017, sidomos ne ato restorante qe punojn si familje. Me duke biles me mire se ketu ne amerike :)

Back