• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Jeta e vetmuar të bën më të zgjuar

Përgjigje e: Jeta e vetmuar të bën më të zgjuar

Jeta e vetmuar me ben me te qete :p (pershendetje)

te ben te qete sikur Travis nga Taxi Driver

taxi_driver_58563-1920x1080.jpg

Travis

pershendetje shoke edhe shoqka tani do jem prap afer jush me kini munguar shume ta dini

Epo të rrofte zgjuarsia ne keto raste. Life is beautiful and it should be shared!!!!

Nuk eshte e veshtire te jetosh vetem perkundrazi , nese msohesh eshte shum e veshtire t'shohesh dike qe te verdalliset ...p.sh ata/ato tip parazitesh..

Mos kundershtoni kot se ne shqipot e kemi ngjak kte gje.Ja kshu!

mos pafsh hasmin ne vetmi.. thot populli..

cne ti bjut rri vetem..?

gjej nji shok a nje shoqe.. bile dhe me shume se ka lezet..
dhe hani ne nje tenxhere dhe kurseni ne ushkim e qera e tjera..
ose merrni mamatë..

Mendimi im!!!
Duke ndenjur vetem dhe duke mos pasur cfare te besh, fare mire mund te lexosh nje liber dhe ja ku ti fitove shum pike per veten tende , kurse duke ndenjur me shoqerine ne nje kafe mund te hapesh tema bisede mund te flasesh por perseri fjalorit tend i humben shum flete libri :D
Sa e vertete!Por i qajme hallet me njeri-tjetrin ne ne kafene.

Un mendoj se inteligjenca nuk ka te bej fare me te jetuarit apo te qendruarit vetëm.
Ndonjeher njerëzit duan te jetojn vetëm kur Jan te stresuar,kur Jan lodhur nga jeta apo njerëzit që ii rrethojn.
Dhe aty kuptojn se kush ii do e kush Jo.
Me ndodh shpesh që te dal vetëm,te pin nje kafe pasi dua qetsi ose sdua tshoh asnje pran meje.
Po kjo SME Ben inteligjente.

kot qe kam shkuar ne shkolle une atehere????

Jo , jeta e vetmuar te ben me te mbyllur jo te zgjuar!

Back