• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Ju pelqejne tatuazhet?

Ju pelqejne tatuazhet?

• Numri i votuesve
    56
Me pelqen tek dikush qe ka lekure perfekte, te nxire sa duhet, i/e kuruar, fit.
Lloj lloj boli e lloj lloj katunare (no offence) nuk kane lindur per tattooazhe.

Per vete jo, e dua lekuren akell 🙃
Hahaha well said. Kur i shef ca njerez te lodhur me tatuazhe, thua ç"tu desh 😂

eh eh edhe ne lajme po flitet per tatuazhet - paskan dalur tatuazhe diellore - :D
Vë kremën qe eshte ne forme te pastes se dhembeve , rrezitu dhe aty ku rrin krema lëkura mbetet e bardhe ..... ! :D

Ka ik koha e tatuve, ishin kur ishin. Bravo atyne qe i kane kalu 40tat dhe nuk u tunduan asnjehere ne rini per t'bere tattoo 😁

Unë kam qef ato tatuazhet e vjetra që i bojshin me gjylpone dhe fije tek maja dhe me bojë tush...
Të dilshin lotët vuuu nga dhimbjet se të shpojshin gjallë.... 😂 Dhe për çfarë?
-Për të bërë një tank, një spirance marinaresh shtremba shtremba, zemër me shigjetë, për të shkrujt emrin e dashnores "Rita ose Xhuli", e ksoj budalliqesh... 😜😂😂🤗

Unë kam qef ato tatuazhet e vjetra që i bojshin me gjylpone dhe fije tek maja dhe me bojë tush...
Të dilshin lotët vuuu nga dhimbjet se të shpojshin gjallë.... 😂 Dhe për çfarë?
-Për të bërë një tank, një spirance marinaresh shtremba shtremba, zemër me shigjetë, për të shkrujt emrin e dashnores "Rita ose Xhuli", e ksoj budalliqesh... 😜😂😂🤗
Kto që shkrujn emrat e dashnoreve ,kto kan ik për shele🤦‍♀️🤦‍♀️ vjen koha që ndahen dhe shkojnë bëjnë një tatuazh tjetër vetëm për të hequr emrin ,ndonjë tigër apo luan 🤣🤣
Rita Xhuli -qesh- -qesh-
Ato spirancat më kan pëlqyer më shum😁🤗

Back