E ku do e beje tek krahu ?e hoqa vet
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !E ku do e beje tek krahu ?e hoqa vet
mund te jete deshire e momentit dhe impuls i çastit, qe te shkrepet ne mendje do beje kete motiv, por ne nder vite te shkrep ideja, qe nuk te pelqen me ajo lule biskota, qe ke zhgarravitur ne trup. Hajde edhe njehere ti hyjne me furçe qe t`ma heqin, plus ku eshte rreziku i infektimit, plus ajo boja te eshte zbehur, thare e harxhuar ke kurriziE ku do e beje tek krahu ?
Per mua mos e bej ,ti e di vete por mendohu mire para se ta besh .ke kurrizi
Pse se ben kur te pelqejn?Me plq po skam asnje.
Kam frik se sme plq pastaj, jam cik si shume cleaning girl do dukesha stranoPse se ben kur te pelqejn?
Si beheshin me metoden e vjeter?Tatuazhe klasifikoheshin kur beheshin me metoden vjeter. Dhe ata qe e benin dhe kishi, ishin vertet karaktere.
Tash urdheron TELEVIZORI, KINEMAJA. Cdo gje fallco. Sikur blen dhe vesh corrape ose gangster dhe gangstere me xhinse te grisura qei blejn ne dyqane. KURDISJE MENTALE.
@Adria
Do beje sikur te ishe ne kohen qe peremenda dhe jo tash ne kohe te lepurushave?
Kur ta vendosesh ma thuaj mua te bej nje projekt te lezetshem qe te shkojKam frik se sme plq pastaj, jam cik si shume cleaning girl do dukesha strano
Me gjilper dore. Rethohej me peqe te mbante bojen. Dhe c'pohej lekura deri sa futej boja.Si beheshin me metoden e vjeter?
Me boj kpucesh petrito ?Me gjilper dore. Rethohej me peqe te mbante bojen. Dhe c'pohej lekura deri sa futej boja.
Tash eshte koha e lepurusheve dhe lepurushave te pompuar.
Sa me minimalistKur ta vendosesh ma thuaj mua te bej nje projekt te lezetshem qe te shkoj![]()
Nje pik e vogelSa me minimalist![]()
Ktu sipas llogarive shkon 2500€Kam nje shok qe ben tatoo ne tirane ti marrim nje oferte![]()
e sigurt qe sdo ta beje me lire dhe eshte super artistKtu sipas llogarive shkon 2500€
por kjo artistja ben ben vetem kte gje
she prandaj paguhet kaq shume