Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Mos harrojm sa shum gjera jan mekat po i bejm gjdo dit me shum vetedije hmmEshte mekat ne Islam te kesh tatuazhe.
Megjithmend s'ke asnje tatuazh dhe do besh mengen direkt? Kurajoz!Nuk kam bere ndonjehere tatto, por kam ndruar mendje.
Kismet mos bej kete, vetem krahu i djatht dmth.
View attachment 276228
Duhet me gjet nje artist qe punon ne imazhe reale.Nuk kam bere ndonjehere tatto, por kam ndruar mendje.
Kismet mos bej kete, vetem krahu i djatht dmth.
View attachment 276228

Ti ke bere ndonje @scribbles ?Megjithmend s'ke asnje tatuazh dhe do besh mengen direkt? Kurajoz!
Kam kete komshiun, mbahet nga me te miret ne chicago, po ja bojm nje reklam pa lek qe te na bej uljeDuhet me gjet nje artist qe punon ne imazhe reale.
dhe une do bej nje kto kohe por ktej pa 2500€ nuk ka shance ta besh nje punim hajrit
View attachment 276233
Ky qenka njish mos e mendo me fareKam kete komshiun, mbahet nga me te miret ne chicago, po ja bojm nje reklam pa lek qe te na bej ulje
Ja ta shohëmKam nje te vogel ne kavilje.
Me pelqejne kur kane kuptim dhe jane te vegjel.
Nuk e kam iden, besoj aty te 4k $Ky qenka njish mos e mendo me fare
sa merr per full arm?
Jo s'kam. Kam kohe qe e mendoj por nuk vendos.Ti ke bere ndonje @scribbles ?
Po me ngjasojka me ket qe dua unDuhet me gjet nje artist qe punon ne imazhe reale.
dhe une do bej nje kto kohe por ktej pa 2500€ nuk ka shance ta besh nje punim te hajrit
View attachment 276233![]()
Ik bej nje rruge ne tajland mando dhe hap syte andejNuk e kam iden, besoj aty te 4k $
Mendoj se tribal do te pershtateshin me shume.Jo s'kam. Kam kohe qe e mendoj por nuk vendos.
Do te doja nje neper gishta, po nuk gjej ndonje simbol qe te me thote dicka.
Keto patriotiket nuk me pelqejne, ndonje te lashte ilire ndoshta, ose dicka pa kuptim fare.. lol
Aty ne zvicer eshte nje artist shume i mire shqiptar qe ben tattoPo me ngjasojka me ket qe dua un