Mos tashi u shkrefa kompletsa me plq kto filmat hindi
Ne ka noj gje qe meverte me bojn alergji jane filmat muzikal
Edhe indianet jane si qershia mbi torte
I kam mortje me pak llafe
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Mos tashi u shkrefa kompletsa me plq kto filmat hindi
te ftoj ta shohim nje bashk te siguroj qe do e shikosh deri ne fundMos tashi u shkrefa komplet
Ne ka noj gje qe meverte me bojn alergji jane filmat muzikal
Edhe indianet jane si qershia mbi torte
I kam mortje me pak llafe
Llaf e ke ti?te ftoj ta shohim nje bashk te siguroj qe do e shikosh deri ne fund🛠🗡
![]()
![]()
me emocionoveLlaf e ke ti?
Njeriu ben sacrifica ne jete
Sidomos per nje si ty![]()
Gë hap dhe nje teme tjeter ..Sonte një miku im kishte postuar në kohështrirjen time dhe mes tjerash vërejta një tatuazh. Gjithmonë ndaj tyre kam qenë indiferent, por s'di pse ky sonte më bëri përshtypje. e postova vetëm tatuazhin, kur vetëm pak minuta më vonë postoi një tjetër nj¨tatuazh edhe më të bukur.
Thashë ta hapi si temë. Tani jam kurreshtar të di se cfarë tatuazhesh mund të ketë. unë po i sjell 2.
![]()
dhe
![]()
Ku e ke tendin?Gë hap dhe nje teme tjeter ..
Kush ka tatuazhin me te bukur..
Te behen 3 tema ..
Në zemërKu e ke tendin?