engel
V.I.P
- Anëtar
- Apr 9, 2010
- Postime
- 24,067
- Pikët
- 113
Kafe creme Tasimo , po ti c'fare kafe pi ?Çfarë kafeje pi ti?
Meqense jemi tek kendveshtrimet , po postoj nje Foto te perllogaritjes se PI-jas .
E diel ca muhabeti do bejm lol
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Kafe creme Tasimo , po ti c'fare kafe pi ?Çfarë kafeje pi ti?
Kafe creme Tasimo , po ti c'fare kafe pi ?
Meqense jemi tek kendveshtrimet , po postoj nje Foto te perllogaritjes se PI-jas .
E diel ca muhabeti do bejm lol
![]()
Vetem me qumesht e pi .Me sa sheqer?

I vetmi avantazh ne jete eshte kur nuk jemi ne dashni me asken. ska ndjenje me te bukur se sa kur ke kapacitetin te cmontosh egzistencen e dikujt ne asgje.
Gjëja më injorante është tek fakti që thotë " nuk e jap divorcin" a thua se e ka ky në dorë.Kur degjon divorcet ne televizor te vjen te ulerasesh . Nqs dy njeres nuk perputhen me njeri tjetrin pse nuk arrijn te gjejn gjuhen e perbashket ne konsensus te ndahen nga njeri- tjetri ?
Shume njerez nuk e akceptojn faktin qe partneri apo partnerja kerkon Divorcin . Shume cifte kane ndertuar nje te ardhme sebashku dhe e kane te veshtir ate qe kane ndertuar ta shkatrojn apo te heqin dore .Gjëja më injorante është tek fakti që thotë " nuk e jap divorcin" a thua se e ka ky në dorë.![]()