Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Këngë Greke

Ne rast se merr nje grua qeter(apo burre),ai(ajo)nuk te pakezon ushqimin dhe....
VeshMBATHJEN e saj,AS edhe bashkebanimin e SAJ(sevap per dynjone-sipas meje).

Eksodi 20,21.
Faqja 85-se.
Bibla(e ime).
Ca ke qe krruhesh syse 😁 , ti e shumta e shumta qe te lejohet eshte te me pershendesesh me keng ene prap kam dyshime, se degjon muzik skandaloze 😅😜

Ca ke qe krruhesh syse 😁 , ti e shumta e shumta qe te lejohet eshte te me pershendesesh me keng ene prap kam dyshime, se degjon muzik skandaloze 😅😜

Muzik skandaloze????

Eterit nuk do te vriten per fajin e bijve te tyre,dhe as bijte e tyre nuk do te vriten per fajin e eterve.
POR....
Secili(A) do denohet me vdekje per...MEKATIN e vet(saj,tij ATYRE).

PS....merr ne solomon 12 dhe boni FRESK.

Kjo eshte mos u lodh :cool:

Ajo me siper eshte nje nder kenget qe une degjoj dhe e kam sjell ne forum. Mbaj mend dikur me kish thene per nje kenge Cooli qe kisha postuar,qe ishte sikur ishte shkruar per te ,por po me vjen keq qe spo me kujtohet cila ish?? 🤷

Ajo me siper eshte nje nder kenget qe une degjoj dhe e kam sjell ne forum. Mbaj mend dikur me kish thene per nje kenge Cooli qe kisha postuar,qe ishte sikur ishte shkruar per te ,por po me vjen keq qe spo me kujtohet cila ish?? 🤷
Ajo qe solle pra eshte

M'raft pika qe ke fillu me lexu Torah ti :love:

Për këtë do të flasë studiuesi i Testamentit të Ri, profesor Steven J. Friesen nga Universiteti i Teksasit, autor i librit.....Imperial Cults And The Apocalypse Of John – Reading Revelation In The Ruins,si dhe..... ekspert i librit të zbulesës.
Merr ne kte O2 ka Poradeci ne...sllushoheni ZAJEDNO.
PS...ti NUK e ke haberin, se sa bibla kom vrejt UNE.
DANKE.

Për këtë do të flasë studiuesi i Testamentit të Ri, profesor Steven J. Friesen nga Universiteti i Teksasit, autor i librit.....Imperial Cults And The Apocalypse Of John – Reading Revelation In The Ruins,si dhe..... ekspert i librit të zbulesës.
Merr ne kte O2 ka Poradeci ne...sllushoheni ZAJEDNO.
PS...ti NUK e ke haberin, se sa bibla kom vrejt UNE.
DANKE.
Te hypi vetja ne qejf ime m'duket 😁

Po mundohem te kujtohem per ke e ke fjalen se kam sjelle kenge te ndryshme kohe pas kohe. E di ndoshta kush kendon ?
Te falenderoj qe mu pergjigjet por nuk eshte kjo qe keni vene me siper ne postimin tuaj, kenga qe mu kujtua te cilen e kani sjelle ju dhe ju kam falenderuar bile per kete kenge shum shum te bukur dhe me mendim e kuptim domenthenes.

Personalisht nuk me kujtohet se cili kengetar e kendonte por vidio e kenges ose regjai ishte keshtu: Nje vajze dhe nje djale njihen ne nje stol dhe miqesia behet e forte...ne nje moment kur ajo pe e pershendeste kete djalin, nje makine e merr perpara dhe e le invalide nga kembet. Ky djali perpiqet dhe fale kembenguljes se tij ajo ngrihet ne kembe dhe ecen.....mbaron vido me kete vajzen tashme te rritur ne moshe qe u tregon nipave dhe mbesave kete historine e saj.

A i keni bere ndonjehere pyetje vetes pse ju pelqen muzika greke? Une per vete e pelqej muziken greke.
Une per vete hic ... edhe pse kam jetuar ne greqi.
eshte ceshtje shijesh muzikore dhe jo te kuptuarit te teksteve apo ndjesise qe te shkakton muzika.

Une per vete hic ... edhe pse kam jetuar ne greqi.
eshte ceshtje shijesh muzikore dhe jo te kuptuarit te teksteve apo ndjesise qe te shkakton muzika.
Une tekstin nuk e kuptoj fare ne greqisht. Por me ka pelqy muzika greke dhe italiane. Muzika sllave dhe turke nuk me ka terhequr kurre me ndonje perjashtim si Myslym Baba ne vitet 90😁

Une tekstin nuk e kuptoj fare ne greqisht. Por me ka pelqy muzika greke dhe italiane. Muzika sllave dhe turke nuk me ka terhequr kurre me ndonje perjashtim si Myslym Baba ne vitet 90😁
Kete po te shpjegoja .. qe une tekstet ja kuptoj , por nuk me pelqejne kengetaret lirike te greqise e as pop-folku i tyre. Te them te drejten e urrej muziken greke. Jane disa muzikante rock qe i kam degjuar dhe me pelqejne akoma , por jo muziken greke.
Ja te te jap nje shembull cfare me pelqen nga muzika greke .

Kete po te shpjegoja .. qe une tekstet ja kuptoj , por nuk me pelqejne kengetaret lirike te greqise e as pop-folku i tyre. Te them te drejten e urrej muziken greke. Jane disa muzikante rock qe i kam degjuar dhe me pelqejne akoma , por jo muziken greke.
Ja te te jap nje shembull cfare me pelqen nga muzika greke .
Kjo me ngjan me muziken rock jugosllav te viteve 80. Atehere i degjoja edhe une disa grupe. Duhet te jesh i ri ne moshe besoj. Degjo bijello dugme,bajaga instruktori etj jugosllave. Fiks si kjo i ke,ndoshta akoma me te mira

Kjo me ngjan me muziken rock jugosllav te viteve 80. Atehere i degjoja edhe une disa grupe. Duhet te jesh i ri ne moshe besoj. Degjo bijello dugme,bajaga instruktori etj jugosllave. Fiks si kjo i ke,ndoshta akoma me te mira
Nuk i njoh si grupe(band) . Ne ate kohe kam degjuar shume rock, metal dhe me shume punk. Madje kam bere nje jete punk style. Kam degjuar shume grupe rock, por keto qe me permende nuk i kam hasur kurre, mgjt nese gjej nje moment dhe do kem nevoje te degjoj rock , do i degjoj keto qe me the.

Nuk i njoh si grupe(band) . Ne ate kohe kam degjuar shume rock, metal dhe me shume punk. Madje kam bere nje jete punk style. Kam degjuar shume grupe rock, por keto qe me permende nuk i kam hasur kurre, mgjt nese gjej nje moment dhe do kem nevoje te degjoj rock , do i degjoj keto qe me the.
Kot per kuriozitet. Ne i degjonim ne ate kohe ishim ne shkolle te mesme. Ka edhe nje kenge qe e kendojne ne shqip. Kosovska nga bijelo dugme

Kot per kuriozitet. Ne i degjonim ne ate kohe ishim ne shkolle te mesme. Ka edhe nje kenge qe e kendojne ne shqip. Kosovska nga bijelo dugme
Nuk e kam degjuar murik dhe nuk e di ku ke jetuar.
Une personalisht kam qene i vogel kur filloi epoka e magnetofoneve ne shqiperi dhe degjoja beatles ne ate periudhe. Pastaj filloi epoka e Jim Morrison , por kam qene pak out of waves. Pastaj me shkoi jeta , qe ika 15 vjec ne greqi dhe atje njoha rryma te tjera muzikore dhe shoqeri te ndryshme.

Nuk e kam degjuar murik dhe nuk e di ku ke jetuar.
Une personalisht kam qene i vogel kur filloi epoka e magnetofoneve ne shqiperi dhe degjoja beatles ne ate periudhe. Pastaj filloi epoka e Jim Morrison , por kam qene pak out of waves. Pastaj me shkoi jeta , qe ika 15 vjec ne greqi dhe atje njoha rryma te tjera muzikore dhe shoqeri te ndryshme.
Une kam qene 18 vjec kur ika ne France. Degjonim pothuaj cdo gje qe mundnim qe nga hit parade e me san remo e deri tek keto qe permenda me larte. Ok man nuk ka muzike te keqe, gjithkush sipas qefit.

Back