Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !I Thonë o file o shoku, jo o filo!O filo nuk esht abnormali
Trendafil e kisha fjalenI Thonë o file o shoku, jo o filo!
Abnormali është, t'a garantoj unë 100%!
E vure re gje Tankun se me ftoi per nje birrUne ve re cdo gje.
Po une ndaj Kam ardhur ketu t mesoj si ti zbukuroj me lalje luleKam vënë re që qy Tomi Abnormali nuk dika të hapka tema të bukura!![]()
Nuk jam Trëndafili moj e uruar, e di që jam një djal i bukur porsi një trëndafil por ç'e do që nuk jam ai.Trendafil e kisha fjalen
Nejse tung
Po po tbesoj 100%Nuk jam Trëndafili moj e uruar, e di që jam një djal i bukur porsi një trëndafil por ç'e do që nuk jam ai.![]()
zhgemiKam vene re se jeni si shum te ngejshëm.
Epo mirë pastaj, si të doni ju!Po po tbesoj 100%
Vdiqa
Zhaa boone bosi?zhgemi
Nuk ju kuptoj fare ju femravePo po tbesoj 100%
Vdiqa
Po ik mor se ky esht icik i mangutNuk ju kuptoj fare ju femrave
Si nuk mund te josheni kur tjetri flet kaq emebl per vete
Le pastaj mos ti besoni
Per mua te jesh kush te jesh, kur kuptohesh, i merr me sportivitet postimet, ketu s'ka rendësi.Nuk ju kuptoj fare ju femrave
Le pastaj mos ti besoni
Qish iee?Zhaa boone bosi?![]()
Ja kshu i bini në qafë kotë së koti çunave të mirë ju vajzat, dhe pastaj thoni pse nuk na kanë xhanë këta.Po ik mor se ky esht icik i mangut
Me 100 personalitete![]()
Ja më në fund dhe një Abnormal që më kupton plotësisht se ç'kam dashur të them.Nuk ju kuptoj fare ju femrave
Le pastaj mos ti besoni