Jo thash...Jo jo nuk isha une , ishte xhelo , une nuk merzitem![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Jo thash...Jo jo nuk isha une , ishte xhelo , une nuk merzitem![]()
Jo mer une te pyeta se ku lexova diku qe te kishin fshire temen qe hape , e thashe ç'ne , pa per kto gjonat tjera nuk merzitem fareJo thash...
Po pse duhet me supozu qe jam merzit app mka ardhur inatJo mer une te pyeta se ku lexova diku qe te kishin fshire temen qe hape , e thashe ç'ne , pa per kto gjonat tjera nuk merzitem fare![]()
Po jo me se per ate pune ke te drejten tate po e pashe qe i ishe drejtu stafit prandaj te pyeta .Po pse duhet me supozu qe jam merzit app mka ardhur inat
Perderisa per shumicen ktu esht ok qe kto gjera t ndodhin
Kush jom une te them apo qofte te merzitem pse
I fundit i ardhur...
Po tashi une e kam ven re natyren tendePo jo me se per ate pune ke te drejten tate po e pashe qe i ishe drejtu stafit prandaj te pyeta .
Rrofsh....Po tashi une e kam ven re natyren tende
Solidare
Ama ka nje menyre protokollare per gjerat
Sidoqofte nqs ka vende bosh ne staf ke voten time se je i kudo ndodhur edhe empatik per shqetsimet/keqkuptimet e njerzve
Thanks![]()
Sa mendje te mbrapsh kam… Gjarperit i pret nje koke dhe i del nje tjeter .
Mos se mi ngrite qimet perpjete tani : pSa mendje te mbrapsh kam
Esht hydra ajo qe thua ti
Je mire?Se kisha ven re kte koment, por kam kte koment totalisht seksist per ty:
Akulloren ju a lepifsh struganve (te t dy gjinive) veres!
Edhe ne cecen jemi packa se flasim si na pogradeci![]()
Ku je o cerr..Je mire?
Ity, mos kishe e ti naj koment sexist?Ku je o cerr..
AsiheeeerrrrIty, mos kishe e ti naj koment sexist?![]()
PoJe mire?
S'kisha dyshime, vetem doja konfirmim!Asiheeeerrrr
Te ciles gjini? LolPo
Edhe m pleqejn akulloret n strug
Gjithnje akulloret flasim
Akulloret skan gjiniTe ciles gjini? Lol
..Se kisha ven re kte koment, por kam kte koment totalisht seksist per ty:
Akulloren ju a lepifsh struganve (te t dy gjinive) veres!
Edhe ne cecen jemi packa se flasim si na pogradeci![]()
Pak u ngatrove..Akulloret skan gjini
Por meqe pyete me pelqejn ato me tas![]()