Xha Tani
V.I.P
- Anëtar
- Nov 7, 2022
- Postime
- 57,786
- Pikët
- 113
si pak e ngararruar kjo qe the..…. kur nuk ve re dhe le gjërat të ikin poashtu si vijnë, nuk do kesh më nevojë të vesh re![]()
na i shkoqit icik me mire ??
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !si pak e ngararruar kjo qe the..…. kur nuk ve re dhe le gjërat të ikin poashtu si vijnë, nuk do kesh më nevojë të vesh re![]()
Po ve re qe nje nga Atletet qenka tek , duhet te pyes Qenin per kete .
Nuk ndodh qe nje nga Atletet e mija te kerkoje divorcinPyet atleten se mos ka kërkuar divorcin![]()
Thjesht mos ve re gjëra që nuk janë për t’u vënë resi pak e ngararruar kjo qe the..
na i shkoqit icik me mire ??![]()
eee nuk ke ci ben kur te dalin perpara...Thjesht mos ve re gjëra që nuk janë për t’u vënë re![]()
Kapërcejeee nuk ke ci ben kur te dalin perpara...![]()
E pra atëherë ve re e bjer ne teeee eshte gjynaf ta kapercesh nje Vajze te pafajshme![]()
KushVura re se dikush qe me kishte ne ignor pa me njohur me paska hequr nga ignore
Mirpo fatkeqsisht tashme skam une deshir ta njoh
Ta them te veshi
ThujmaaaaaTa them te veshi
Jo se sdua ti jap publicitet por sdua t me nderhyjn per ta njoft meqense e njofin![]()
Hiq tapat nga veshet edhe fetat e trongllit nga syt se ta kam thenThujmaaaaa
Prit se qenka fëmërHiq tapat nga veshet edhe fetat e trongllit nga syt se ta kam then