Ua bej me voiceEhhh kemi humbur kaq shume brado, por dhe ti lere trilecen ndonjehere, ki mendjen ne mesim
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Ua bej me voiceEhhh kemi humbur kaq shume brado, por dhe ti lere trilecen ndonjehere, ki mendjen ne mesim
Cfare bere?Ua bej me voice![]()
Cfare bere?
Ta dija une e kisha lone gjithe javenEhhh kemi humbur kaq shume brado, por dhe ti lere trilecen ndonjehere, ki mendjen ne mesim
Fiks ke qelluar bradland have sharper radarsEhhh kemi humbur kaq shume brado, por dhe ti lere trilecen ndonjehere, ki mendjen ne mesim
Vocaroo | Online voice recorder
Vocaroo is a quick and easy way to share voice messages over the interwebs.voca.ro
Moj ti llap llap llap zeri Amerikes me studio n paskuqan
Jo gjithmone jo , ja faktetFiks ke qelluar bradland have sharper radars![]()
Vocaroo | Online voice recorder
Vocaroo is a quick and easy way to share voice messages over the interwebs.voca.ro
Thaji floket tani![]()
E mora vesh kete pjes por per bakien me filter skuptova, thank you my little birdVocaroo | Online voice recorder
Po ti c’pate? Pse more ban?!Moj ti llap llap llap zeri Amerikes me studio n paskuqan
Mos jip kshu lajmesh
Apo si jepke fiks si kusherira e elez biberajt![]()
E mora vesh kete pjes por per bakien me filter skuptova, thank you my little bird![]()
Kam hall se po mven e mu tash ahhahahaaIhhh vuren ban dhe @tomin @Here![]()
po na heqin si Squid game, nje nga njeKam hall se po mven e mu tash ahhahahaa