Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Po moj moter , e drejte eshte !
E bejne me kenaqesi. Madje nuk e ndjejne as lodhjen. Shoh keta te mite qe çmenden pas nipit duke e mbajtur gjithe diten ne krah.
E drejte Par, kush rritet me gjysherit jane shume empatik ne pergjithesi! Ajo qe vret me shume mendoj une eshte mosmiremjohja!Më shumë se ç'po i vrasin vetmia dhe lënia në harresë moshën e tretë, nuk e vret nipërit dhe mbesat.
Sigurisht nuk është detyrim, por është bashkëpunim, mirëkuptim & tolerancë e ndërsjelltë.
Nëna ime, por edhe e sime shoqeje shprehen se këta mbesat dhe nipërit që po rriten bashkë me ne, i kemi më të dashur.
Edhe pse unë ngulmoj që i keni njëjtë edhe ata që nuk banoni së bashku, prapë ma mohojnë kategorikisht.
Kontakti i përditshëm fizik, ndoshta të bën ta ndjesh dikë më të afërt emocionalisht, edhe pse gjenetikisht i ke njëlloj me shumë të tjerë
Pjeri ka filluar me i ra te rejave. Nuk njeh limite hiçPo moj moter , e drejte eshte !
Ne kemi jeten tone , me plakat tona te shijshme dhe topolake..
Sa i perket plakave te kolme , ato jepjani Pjerit.![]()
rroiti plaku tani ne.pleqeri thuaj..Pjeri ka filluar me i ra te rejave. Nuk njeh limite hiç![]()
Cfare dua?rroiti plaku tani ne.pleqeri thuaj..
he se ty shok te behet qefi , po he..
mos boj gjasme sikur se do..![]()
ok , ulu ne vend , 8 per sot.Nuk e di kush eshte ajo zonja ne foto por nuk qenka per te dhene ide por as per te prashitur token.
Gjysherit adhurojne te rrisin niper e mbesa, e sfidoj kedo ketu te pyese prinderit e vet nese preferojne te dalin diku apo te rrijne e kujdesen per nipa e mbesa qe ata do zgjedhin kte te fundit.
Kjo zonja eshte tipike e aty qe perkrah shkaterrimin e familjes, e themelit te saj.
Kulturen e edukaten qe nje gjysh/e ja jap nipit e mbeses nuk do ja japim ne kurre, jo se nuk duam, por ata jane experte e ne do na duhen edhe ca dekada te veme ne ate nivel. Ndaj jo, nuk jam dakord me kte "modernen" ne foto.
Shok te mire te kam ty. Pjerin se kam qef.Plakun Pjer dhe mendimet e tij per grate e kolme..![]()
Flm profesor, eshte goxha arritjeok , ulu ne vend , 8 per sot.![]()
Mos e shiko nga ky kendveshtrimNuk e di kush eshte ajo zonja ne foto por nuk qenka per te dhene ide por as per te prashitur token.
Gjysherit adhurojne te rrisin niper e mbesa, e sfidoj kedo ketu te pyese prinderit e vet nese preferojne te dalin diku apo te rrijne e kujdesen per nipa e mbesa qe ata do zgjedhin kte te fundit.
Kjo zonja eshte tipike e aty qe perkrah shkaterrimin e familjes, e themelit te saj.
Kulturen e edukaten qe nje gjysh/e ja jap nipit e mbeses nuk do ja japim ne kurre, jo se nuk duam, por ata jane experte e ne do na duhen edhe ca dekada te veme ne ate nivel. Ndaj jo, nuk jam dakord me kte "modernen" ne foto.
Une kam po aq dashuri per gjyshen time te ndjere, sa dhe per nenen qe me ka bere koken.Mos e shiko nga ky kendveshtrim
Ke plot prinder te rij ose edhe me eksperience, qe kte pergjegsi thelbesore ja delegojne shpesh prinderve te tyre
Jo nga pamundsia koha etj por ngaqe nuk ndihen ende gati, ose ne disa raste jan edhe te papergjegjshem per kte detyrim
Sigurisht qe gjyshrit e kan kenaqsi jo me kot eshte shprehja "mjalti mjaltit" por kurrsesi aq sa te zevedesojne prindrin
Edhe me beso kjo ndodh rendom ne shoqerine shqiptare