Pepsi
Zgjedh rrugen me te ndershme, ne situate te ndere.
- Anëtar
- Feb 10, 2023
- Postime
- 22,417
- Pikët
- 113
pa fuston tbarll?Tani.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !pa fuston tbarll?Tani.
Cna duhet fustanipa fuston tbarll?
Mir e keCna duhet fustani
Vut unazen aty.
E dimë që ke burr, zgjidh nor lolE kam burrin ne shpi
Mir e ke
Per ta heq kena
Se duro dot vapen ti
HO me pra zgjate gjishtin e bukuris
Ka lezet, se duke bere naze, dihet se as fustani as unaza s'do bejne pune..Heni pra se na plaset jo po fustoni jo po unaza![]()
DOr princeshe ke
Shef punen e vet,Anxhi. Nuk merret me lojra virtualeE dimë që ke burr, zgjidh nor lol![]()
Pa zgjedhur unazën e zgjate doren?Cna duhet fustani
Vut unazen aty.
Rendsi ka momentiPa zgjedhur unazën e zgjate doren?![]()
Me fund er bro![]()
Ja u zbulua misteri psesPo me fund ë me fund o sis
Po sikur s'tingellon mire ti therrasim njeri tjetrit me bro and sis nderkohe qe Jena duke tentu me u martu
Dhe me e bukra nga te gjitha gruaja ime Reale ka emrin tend ketu![]()
Ja u zbulua misteri pses![]()
paske qene si plaku, se une bie ne dashuri me femrat e gabume,Keshtu me ka vajtur jeta mua malore!
pelqej gjithmone femrat e gabuara
e dashur, une jam amator me telefonin dhe kompjutrin, junos i kam dhon shum vidio te ti futur ketu, pasi nuk di si ti fus, fotot po di,Nuk eshte mire..po te donte e sillte vete ai..
Mos u tallni me njerezit e punes
Shyqyr qe nuk u njohem kur ishim te rinj me ate dreqpaske qene si plaku, se une bie ne dashuri me femrat e gabume,
femra me sa kam kuptuar une i nderuar, eshte plot kontradikta ne vetvehte, plot medyshje, dhe kjo gje e ben ate te pasigurte per nje vendim,Shyqyr qe nuk u njohem kur ishim te rinj me ate dreq![]()