varet disa duan te vijn te shikojn doktoreshen shpesh
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !varet disa duan te vijn te shikojn doktoreshen shpesh
Ku ishe o goc se na bëre merak!varet disa duan te vijn te shikojn doktoreshen shpesh![]()
Shyqyr skemi lindur ne shkurt![]()
Pa hajde gjejeni veten pak te tabela sipas muajit qe keni lindur.
![]()
Petrit, te duket vetja Randle McMurphy?Mire. Shume mire. Gjithe kohes i zen dhe i lumtur jam. Shoqeri e mbrekullushme. Une nuk kam dhome. Jam ne tarac. Jetoj ne tarac. Kam vizitor dite dhe nate nga banoret qe kan dhoma. Jemi empat dhe mendojm jo vetem te shpetojm njerezimin por edhe civilizmit e tjera neper galakatika.
Ne galaktiken CUKUNIDHA do coj @Xha Tani si guvernator o ti e medaljes se argjendit,
Do edhe tek ti, tek femit. Do shpik hisorira, do ti bej si vetja, kurioz dhe te lumtur.
Unë jam akoma në autobus
HHAHAHHAHAHHAHHA![]()
![]()
me mir nkomUnë jam akoma në autobus![]()
E morem vesh qe ke lind ne tetor![]()
![]()
S esht i vetem aiE morem vesh qe ke lind ne tetor![]()
Tetorin e paska harruar lapsi![]()
![]()
Si Spartaku.Petrit, te duket vetja Randle McMurphy?![]()
Pershendetje Gjumashi !
jo , nuk jane aq genjeshtare ata te Majit ?![]()
![]()