• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Keni diçka për t'i thënë dikujt?

Shko ne Amerike ti shikosh me orare normale. 😆
Sonte ne 03:00 eshte USA - Paraguaj ajo do jete e mire

No thnx … me mire zgjohemi dhe e shikojme nga K’tu 😆: p

Yeah … do ta shikoj nga forumi sonte : p

E mire jam dhe e urrej kete tek vetevetia, ama kur dikush eshte i mire sduhet menduar qe skan limite. Sic i thot dhe burri im kur njerzit i thon "gruan e kaq te embel dhe te dashur "..."yeah don't get fooled, merzite dhe ka per te te ngren me dhemb 😆"

Nje restorant ne Durres.
Ah I see
Mua ne Dr Vetem nje I Vetem me pelqen dhe gjithmone kur iki ha Vetem tek ky … eshte ne det / harbour Ventus one .

K’tu ka vite qe i njoh dhe gjithmone shkoj edhe me familjen edhe me shoqerine nese vete andej .. dmth sa per te ngrene buze detit se me andej nuk kam interes fare 2explore Durres . lol

E kane ushqimin te mire , te fresket dhe te paster … sherbimin e kane mrekulli plus eshte gjithe ai vend dhe mund te levizesh lirshem si brenda edhe jashte .

I always spend 4-5 hours there and catch up with them .

Po, kam. Dua te ju them te gjitheve se ko nuk eshte Amerika latine:

20260612-141308.jpg

20260612-134910.jpg

20260612-134954.jpg

20260612-140746.jpg

Ky eshte Ujmani qe i morrem Serbise nga duarte e zeza. Kilometra e kilometra kalova dhe u l0dha duke vozitur gjithe ate territor te cliruar, krejte fal Albin Kurtit, kryeheroit shqipetar. Te falenderoj nga zemra per kete toke te cliruar 🙏

Paskan hyr gjithato antar te ri e un nuk paskam pa gjo weeeee fundi botes -gjynaf-

Back