• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Keni diçka për t'i thënë dikujt?

Jo, thjesht nuk e kuptoj pse te paska djegur
nje fjali qe nuk te eshte drejtuar
fare ty.
Jo jo, nuk më ka djegur fare për fjalën, thjesht po më çurdit fakti që po shan shokët virtual prapa krahëve për një njeri fallco që nesër mund të trajtoj edhe ty ashtu siç më trajtoi mua!

Jo jo, nuk më ka djegur fare për fjalën, thjesht po më çurdit fakti që po shan shokët virtual prapa krahëve për një njeri fallco që nesër mund të trajtoj edhe ty ashtu siç më trajtoi mua!
Unë skam asnje raport tjetër me Xhina, perveç shoqërisë ne forum te hapur. Nuk kam folur kurre ne privat,nuk kam kaluar kufij shoqërore. Nuk ka arsye as sot,as neser te me trajtoj @Xhina ashtu.Bej shaka me Xhina,dhe nuk eshte se te jam drejtuar ty personalisht dhe nuk dua të përfshihem ne konflikte apo komente per te tjerët qe nuk kane lidhje me mua. Mqs ty te ka prekur,te kerkoj ndjesë. Nuk do perseritet me te bej shaka te ketij lloji.

Merr shpejt ndonjë hollues gjaku, ndonjë aspirinë, ose zjee ndonjë rozmarinë dhe pija lëngun sepse këto vaksinat janë të famshme për të mpiksur dhe trashur gjakun e pacientit deri sa e çojnë atë për lesh.
Uaaa e tmerrshme!! Vura me vrap ca rozmarine te fresket te zieje, se edhe ajo me duhet mua!! 🙈
Hollues apo aspirine s’kam ne shtepi. Chat gpt thote nga kjo vaksine nuk krijohen blood clots, por ne kete rast zgjedh te te besoj ty.
Nuk kam vuajtur ndonjehere ne jeten time, e te kem patur dhimbje trupi aq te nedha sa mbreme. Edhe temperature mbi 38. Por iku.. po zbehet. 24 ore, aq e pati.
Thanks shok!!

Uaaa e tmerrshme!! Vura me vrap ca rozmarine te fresket te zieje, se edhe ajo me duhet mua!! 🙈
Hollues apo aspirine s’kam ne shtepi. Chat gpt thote nga kjo vaksine nuk krijohen blood clots, por ne kete rast zgjedh te te besoj ty.
Nuk kam vuajtur ndonjehere ne jeten time, e te kem patur dhimbje trupi aq te nedha sa mbreme. Edhe temperature mbi 38. Por iku.. po zbehet. 24 ore, aq e pati.
Thanks shok!!
C’fare vaksine ke bere ?

Dozen e dyte te shingles. Eshte e papershkrueshme dhimbja fizike.
Te kaluara
But it’s a good sign if you reacting to it … it means that you body is building up immunity.

Just rest a lot , take some painkillers and apply a cold compress in the vaccination area .

Ps … Warning ⚠️ if u get any swelling at all anywhere including the face and hives … ring the emergency or go straight there .

Per gripin ne pergjithesi
Mua me dhemb me shume ciftezimi yt me magden per gjithe veren, se sa te tjerat. Po c’te besh, kjo eshte jeta! U cova tani me shpirt nder dhembe t’i bej ca krepe gjumashit, se duket icik llups.

Unë skam asnje raport tjetër me Xhina, perveç shoqërisë ne forum te hapur. Nuk kam folur kurre ne privat,nuk kam kaluar kufij shoqërore. Nuk ka arsye as sot,as neser te me trajtoj @Xhina ashtu.Bej shaka me Xhina,dhe nuk eshte se te jam drejtuar ty personalisht dhe nuk dua të përfshihem ne konflikte apo komente per te tjerët qe nuk kane lidhje me mua. Mqs ty te ka prekur,te kerkoj ndjesë. Nuk do perseritet me te bej shaka te ketij lloji.
A je nterezi ti?
Per qa i kerko falje kti?
Ca me acaro kot tashi
Pse atij i djeg se e ndjej veten te tille sesht faji jot
Je me i mir sec duhet
Se meritojn gjithe njerzit respektin dhe mirsjelljen tende

@Butterfly 🦋
Pervec nje forumi (Kosovarja) te gjithe te tjerat me kan bllokuar perfundimisht. Edhe ketu me kan perjashtuar disa here, por me kan kthyer nga kerkesa popullore.
FB sherbimet sekrete pasi per tre muaj ma kshin bllokuar faqen per publikun, ma zhduken edhe per mua mua. E zhduken komplet faqen, edhe per mua. Une mundja ta shifja ato tre muaj. Pas tre muajsh jo.
Faqe titullohej; Alternativa shqiptare.

Last edited:
@Butterfly 🦋
Pervec nje forumi (Kosovarja) te gjithe te tjerat me kan bllokuar perfundimisht. Edhe ketu me kan perjashtuar disa here, por me kan kthyer nga kerkesa popullore.
FB sherbimet sekrete pasi per tre muaj ma kshin bllokuar faqen per publikun, ma zhduken edhe per mua mua. E zhduken komplet faqen, edhe per mua. Une mundja ta shifja ato tre muaj. Pas tre muajsh jo.
Mendoj se kane humbur me shume ata sesa ti. Ne fund te fundit, ti ke fituar ate qe shumica e njerezve e shperdorojne me lehte dhe kot "kohen".

Eshte interesante si disa njerez besojne se duke larguar nje ze, e kane zgjidhur problemin. Sikur heshtja te ishte prove se kishin te drejte.
Por ndergjegjja ka nje zakon te keq:
nuk largohet me butonin "BAN".

Back