Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Keni diçka për t'i thënë dikujt?

Mendoj se kane humbur me shume ata sesa ti. Ne fund te fundit, ti ke fituar ate qe shumica e njerezve e shperdorojne me lehte dhe kot "kohen".

Eshte interesante si disa njerez besojne se duke larguar nje ze, e kane zgjidhur problemin. Sikur heshtja te ishte prove se kishin te drejte.
Por ndergjegjja ka nje zakon te keq:
nuk largohet me butonin "BAN".
Une kam qen i pari dhe i vetem nga shqiptaret dhe nga te paret ne gjithe Boten.
Ne FB kisha deklaruar se qellimi im eshte te bej 10 si vetja ime qe edhe ata qe bejn 10 te tjeret dhe keshtu reaksioni deri sa te arihet numri qe sjell ndryshimin.

Ne FB kisha deklaruar se qellimi im eshte te bej 10 si vetja ime qe edhe ata qe bejn 10 te tjeret dhe keshtu reaksioni deri sa te arihet numri qe sjell ndryshimin.
Nese te kuptova drejt…
Ne rrjetet sociale asgje nuk eshte krejtesisht e lire dhe krejtesisht e rastesishme.
Me ka ndodhur dhe mua qe, per shkak te permbajtjes se nje informacioni, video te jete fshire ose faqja te jete bllokuar. Eshte nje realitet qe sa me shume ta kesh pjese tenden, aq me shume do perballesh me kufizimet.

Ndarja e nje informacioni nuk eshte gjithmone ndalim i drejtperdrejte. Por kur te duhet te respektosh nje liste te gjate rregullash, aty e kupton me qarte natyren e vertete te “lirise” se saj 😄

Nese te kuptova drejt…
Ne rrjetet sociale asgje nuk eshte krejtesisht e lire dhe krejtesisht e rastesishme.
Me ka ndodhur dhe mua qe, per shkak te permbajtjes se nje informacioni, video te jete fshire ose faqja te jete bllokuar. Eshte nje realitet qe sa me shume ta kesh pjese tenden, aq me shume do perballesh me kufizimet.

Ndarja e nje informacioni nuk eshte gjithmone ndalim i drejtperdrejte. Por kur te duhet te respektosh nje liste te gjate rregullash, aty e kupton me qarte natyren e vertete te “lirise” se saj 😄

Te ka rastis te shofesh lexosh shqiptaren LEONARDA JONIE? Une kam foto me te.

1781550047515.png

1781550079709.png
1781550140919.png

@Esther
Tema ku me mire per femit, qe mbyllur.
Jetojm ne civilizimin ku pedofilia dhe vrasja e femive u normalizua si industri, po ashtu vrasja shkatrimi i njerezimit nepermjet skenareve virusor u normalizua.
Ketyre me siper jo vetem qe si ka hy gjemb ne kemb por u superpasuruan dhe sundojn, nderkohe qe ti ne se nuk ndalon ne stop sign te keshohen tre makina policie me doren ne rovole kur te afrohen.
Keshu eshte edhe ne Europ. Eshte e kapur nga e njejta dore satanike.
Ajo qe ka mbetur nga qyteterimi i dikurshem europian gjendet ne Romen e Trete.
Ne se europianet kudo ne bote nuk do te ndjekin shembullin e ruseve per shpetim, nuk ka shpres. Ndoshta kapin cfurqet dhe kosoret dhe ribehen ne ate menyre.

Nuk je i vetem ne kete lufte 🫂

Back