Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Keni diçka për t'i thënë dikujt?

Do perpiqem te te studioj @Rrelse dhe pse jo, te behemi shoqe. 😍

Ne fund te fundit, ne qe s'na do turma e kemi nje avantazh: nuk jemi kurre te detyruar te sakrifikojme personalitetin tone per like dhe duartrokitjet e tyre.

Dhe nuk habitem qe nuk te duan.
As me mua nuk zgjodhen te prezantoheshin. Zgjodhen te me vishnin secili nga nje histori te nxjerre nga e kaluara e vet. Une nderkohe... sapo erdha. 😅

@Rrelse Dy te padeshiruara shoqe bashke 😍😍
Te pakten ta veshen , gjysma e te keqes se edhe mund te kishin zhveshur.
Keshtu priten te gjith mos u ndje ndryshe .
Rrelsja ben kot e ka nga llastimi se esht nje nga me te deshiruarat .

@Trendafili thanks qe pyet. 😊
Sot ndihem perfect, thank god!
Si ka mundesi te krijoje aq dhimbje nje vaksine? Aq e forte te jete? 🤔
Kto vaksinat janë të famshme për mpiksje gjaku dhe e vrasin pacientin me ndonjë trompoz ose infarkt.
Ti tani vazhdo të pish çaj rozmarinë çdo ditë ose aspirina apo ndonjë ollues gjaku tjetër dhe ke për t'u bërë përsëri siç ishte biles edhe më mirë.

Dhimbje të krijon sepse atje ku u bë vaksina gjaku mpikset dhe vulos venat.
Pra, mos qarkullimi i gjakut të bën të ndjesh dhimbje dhe ballajdi.

Yoko sorry qe s'i kam ndjekur postimet e tua, a mund te te pyes, për ç'lloj vaksine behet fjalë?
Death Vaccine!! 🙈🤣
Shingrix- Vaksine kunder shingles ose ne gjuhen popullore zjarri i nates.
Vaksina ka dy doza: e para eshte normale, si te tera vaksinat me pak dhimbje krahu. E dyta we behet pas gjashte muajsh eshte torture mesjetare. Te tille dhimbje s’kisha perjetuar kurre. Por kaloi shpejt. Pas 24-30 oresh ndihesh mire perseri.

Death Vaccine!! 🙈🤣
Shingrix- Vaksine kunder shingles ose ne gjuhen popullore zjarri i nates.
Vaksina ka dy doza: e para eshte normale, si te tera vaksinat me pak dhimbje krahu. E dyta we behet pas gjashte muajsh eshte torture mesjetare. Te tille dhimbje s’kisha perjetuar kurre. Por kaloi shpejt. Pas 24-30 oresh ndihesh mire perseri.
Yoko, lind pyetja, problem me te madh do te kishte pacienti, nese ato simptoma s'do te zhdukeshin, por do te vazhdonin po nje kohe te gjate, kjo po, do te ishte torture.

Back