• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Keni diçka për t'i thënë dikujt?

Fjala bie per vaksinen, dhe si reagon trupi i njeriut, pasi e merr ate, se jo te gjithe reagojnë njelloj.
Me c’kam pyetur te tere reagojne njesoj ne dozen e dyte te kesaj. Por disa vuajne ne heshtje, disa te tjere bejne drama, ulerasin e bertasin e duan te degjohen duke u ankuar deri tek 21 dhjetori. 🤣

@YOKO dhe mua me ra nje here kjo. Mesa duket binte per shkak te stresit te larte.
Eshte tmerrsisht ngjitese, aq e irrituar isha nga dhimbjet...🥹
Me izoluan te gjithe..
Dikur ne lashtesi digjeshin rrobat..une perdorja nje pale i hidhja ne kosh. Fillova te flija lakuriq se nga zjarri as bizhamet si duroja

@YOKO dhe mua me ra nje here kjo. Mesa duket binte per shkak te stresit te larte.
Eshte tmerrsisht ngjitese, aq e irrituar isha nga dhimbjet...🥹
Me izoluan te gjithe..
Dikur ne lashtesi digjeshin rrobat..une perdorja nje pale i hidhja ne kosh. Fillova te flija lakuriq se nga zjarri as bizhamet si duroja
Tmerr eshte! Sikur me te hedh vaj te nxehte direkt ne lekure. 🙈
Edhe mua me ra ne 2024, prandaj e bera vaksinen, qe te mos me bie me, ose po me ra te me bjere e lehte fare.

Edhe mua me ra ne 2024, prandaj e bera vaksinen, qe te mos me bie me, ose po me ra te me bjere e lehte fare.
Kemi tru inteligjent ama...ne vend qe te djege neuronet tona nga stresi, na djeg lekuren 😎

Just for the sake of the formation … u dnt really need the vaccine for shingles coz it’s treatable with antiviral tablets .

But the trick is that you got to catch it on time , so don’t doesn’t spread ( within 48 hours ) … vaksina eshte per moshat e medhaja 65 plus ose nese ke prb te tjera shendetesore ( sic eshte blood cancer , HiV , chemotherapy or you going through a organ transplant ) .

Back