- Anëtar
- Apr 18, 2010
- Postime
- 33,008
- Pikët
- 113
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Se dija ,që e ke dhe tiEhe elle un e kam![]()
Rri se ësht bërë i pabesueshëm
Atë mendoj dhe unëI paska rënë djelli në kokë. Nuk ishte kështu. @xhelozi , mbaje veten shoku! Se për kafe të thirra.
Sa anetar te "ri" qe rregjistrohen o vlla
![]()
E kam vënë re dhe une. Dimrit është më i qetë dhe i kthjellët. Pak ka djell, e humb sinjalinAtë mendoj dhe unë
Më mirë kur ësht freskët atje,ësht më I kthjellët ky.
As për kafe spo duket ,ti thua të mbaj veten![]()
Sa me fat je ti rexhoSa anetar te "ri" qe rregjistrohen o vlla
![]()
Jo cne. Ti vet i vulos ato qe thuaPo pae mo , e ke nda mendjen te mi nxjerresh gjitha sheshit sot ?![]()
I humb busulla direkt ktij ,sa del ndonjë shkëndi dielliE kam vënë re dhe une. Dimrit është më i qetë dhe i kthjellët. Pak ka djell, e humb sinjalin![]()
Nje e kapa ne flagrance, 6 min u rregjistrua dhe 2 min duke pare temen e veshjesSa me fat je ti rexhome një të rame të butonit , i ço me pushime direkt
![]()
As frymë si le të marinNje e kapa ne flakgrance, 6 min u rregjistrua dhe 2 min duke pare temen e veshjes
Me duket vetia si emisioni "to catch a predator"![]()
Do i kalojë se s'ka shume djell andej. Ja do e durojmë dhe disa ditë.I humb busulla direkt ktij ,sa del ndonjë shkëndi dielli![]()
Do ketë kërkuar diçka për ndonjë veshje dasme. Me qe ka hyrë atyNje e kapa ne flagrance, 6 min u rregjistrua dhe 2 min duke pare temen e veshjes
Me duket vetia si emisioni "to catch a predator"![]()
Po ça thuaDo i kalojë se s'ka shume djell andej. Ja do e durojmë dhe disa ditë.
Atehere i kerkoj falje qe ja hoqa kete mundesiDo ketë kërkuar diçka për ndonjë veshje dasme. Me qe ka hyrë aty![]()
![]()
Kush e di si e ka ngatërruar dielli shtetin, se atje dy ditë ju duken vite më diell. Do largohet nesër. Sbesoje se e mban gjatë.Po ça thuaai me një ditë dielli nuk durohet, jo më me disa ditë
![]()