• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Keni diçka për t'i thënë dikujt?

Nuk e ben njeriu i thjeshte sistemin, ai vuan pasojat. Sigurisht, ka elemente te mendesise te cilat kane nje marzh pergjithesimi por, ne fund, sistemet nuk jane bere ne funksion te popullit.
Sistemin e bën shoqëria e tërë jo 140 veta që kalojnë ligje. Mund të arrish ta kuptosh se ligjet në shqipëri janë në letër por nuk zbatohen kurse jashtë mendësia e popujve është të respektojnë ligjet kurse këtu mendësia është kjo; ligjet janë bërë për t'u shkelur.

Sistemin e bën shoqëria e tërë jo 140 veta që kalojnë ligje. Mund të arrish ta kuptosh se ligjet në shqipëri janë në letër por nuk zbatohen kurse jashtë mendësia e popujve është të respektojnë ligjet kurse këtu mendësia është kjo; ligjet janë bërë për t'u shkelur.
Flet ti qe kur, per here te pare, shqiptaret i rebelohen ketij sistemi me protesta, je kunder tyre?

Flet ti qe kur, per here te pare, shqiptaret i rebelohen ketij sistemi me protesta, je kunder tyre?
Unë s'jam kundër protestës por dhe as pro tyre. Thjeshtë e kam gjykuar situatën politikisht. Kam marrë protestat e së shkuarës dhe i kam parë që kanë rezultuar dështim. Dhe këto protesta që po zhvillohen do rezultojnë në dështim. Kam dhënë mendim të paanshëm. S'jam pro Ramës dhe as pro protestës.

Unë s'jam kundër protestës por dhe as pro tyre. Thjeshtë e kam gjykuar situatën politikisht. Kam marrë protestat e së shkuarës dhe i kam parë që kanë rezultuar dështim. Dhe këto protesta që po zhvillohen do rezultojnë në dështim. Kam dhënë mendim të paanshëm. S'jam pro Ramës dhe as pro protestës.
Ne kohe te veshtira, mjere kush nuk di nga c’ane gjendet.

Me eshte vene njeri nga pas qe ti bej nje favor and finish smth off for him … but he reminds me the spitting image and behaviour of my younger brother …👀

I was telling my mum last night abt it and I was like he is just like ur younger son . Lol

Dhe me tipa te tille duhet shume durim ..
Se nje min perdorin llogjiken dhe ne tjetrin emocionet trying to manipulate you and make you feel guilty for not helping them . Lol

Really and truly I don’t mind helping him to some point but I don’t want to fully get involved and invest myself into it … se nuk te ndahen me pastaj .

Kalova para gjykatës dhe mendova me vete: vetëm tulla edhe llaç ka kjo ndërtesë. Më pas kujtova një komisariat policie; tulla edhe llaç ka kjo ndërtesë. Më pas mendova me vete; vetëm tulla dhe llaç por në këto ndërtesa ka njerëz me dije. Çdo gjë që ndodh në ato ndërtesa ku merren vendime merren nga njerëz. Më pas mu kujtua kontrata sociale dhe menjëherë vetëdija mu rrit për realitetin dhe botën. Dua të them që; institucionet janë tulla dhe llaç por dijet janë ato që bëjnë diferencën midis njërës ndërtesë dhe tjetrës.

Back