Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Keni diçka për t'i thënë dikujt?

Meqe na u censurua fjala e lire si edi rama te komentet e fotografise

@MiM@ te kerkoj ndjese publike asgje personale me ty. Zakonisht behem pak emocionale kur me akuzojne per gjera qe si bej nga njerez qe fakti qe i cojne neper mendje i bejne vete. Por dhe fakti qe sme sollen asnje fakt tregon shume per karakteret njerezore. nejse.

Gjithesesi mendimi im eshte konkursi te jete i hapur thjesht moderimi te jete ne duar me te forta.

Po te doni e marr dhe une persiper dhe smarr pjese ne konkurs duke ju lene vendin e pare rehat fare artistave pretendente inatcore.

Me respekt “grupi shurupi” ✌️😛

Meqe na u censurua fjala e lire si edi rama te komentet e fotografise

@MiM@ te kerkoj ndjese publike asgje personale me ty. Zakonisht behem pak emocionale kur me akuzojne per gjera qe si bej nga njerez qe fakti qe i cojne neper mendje i bejne vete. Por dhe fakti qe sme sollen asnje fakt tregon shume per karakteret njerezore. nejse.

Gjithesesi mendimi im eshte konkursi te jete i hapur thjesht moderimi te jete ne duar me te forta.

Po te doni e marr dhe une persiper dhe smarr pjese ne konkurs duke ju lene vendin e pare rehat fare artistave pretendente inatcore.

Me respekt “grupi shurupi” ✌️😛
Flm Marla, nuk eshte hera pare qe me ke folur keq...e kam anashkaluar, nejse :)
Ne ç’kuptim moderim me i forte ?
Dmth per ty, zenkat vikan nga "faji" adminit ?

Flm Marla, nuk eshte hera pare qe me ke folur keq...e kam anashkaluar, nejse :)
Ne ç’kuptim moderim me i forte ?
Dmth per ty, zenkat vikan nga "faji" adminit ?
Ndjese e kam pa te keq por kam tipin pak rude kur them te vertetat nuk di diplomaci

Moderim me i forte eshte te nderhysh kur e sheh qe postimet skane baze dhe mund te provokojne debate shterpe. Si rasti djeshem psh. Admini ka staf dhe i beson temen. Kur e merrni persiper bejeni sic duhet ose lejeni, por jo te mbyllni konkursin per paaftesi manaxhimi. Meqe po flasim qete kuptohet.

Mgjate e kuptoj qe kemi jete jashte forumit smund te jemi prezent gjithe kohes. Por une di qe ka shume antare stafi qe jane prezent non stop ndoshta per te miren e forumit do ishte mire ti besohej dikujt tjeter

Ndjese e kam pa te keq por kam tipin pak rude kur them te vertetat nuk di diplomaci

Moderim me i forte eshte te nderhysh kur e sheh qe postimet skane baze dhe mund te provokojne debate shterpe. Si rasti djeshem psh. Admini ka staf dhe i beson temen. Kur e merrni persiper bejeni sic duhet ose lejeni, por jo te mbyllni konkursin per paaftesi manaxhimi. Meqe po flasim qete kuptohet.

Mgjate e kuptoj qe kemi jete jashte forumit smund te jemi prezent gjithe kohes. Por une di qe ka shume antare stafi qe jane prezent non stop ndoshta per te miren e forumit do ishte mire ti besohej dikujt tjeter
E degjoj...siç e thashe dhe ke qene ne dijeni, kur mora temen persiper s’isha fare moderatore. E mora me kenaqesi se s’po organizohej me.
Tani i bie te rrije stafi 24 mbi 24 ne forum dhe te ndjeke dhe te jete pergjegjes per çdo shkrim ? U mbyll se der aty e çuat vete situaten...dhe nuk eshte hera pare. Deri dje gjate dites po vijonte mire dhe thashe: shyqyr pa "kapje flokesh" ket here...por s’gjati shume (fatkeqsisht)
Pra, te isha ose mos te isha moderatore them qe gjendjen e krijojne vete antaret dhe mod do spostoje komentet ose fshi fare (si behet)

Last edited:
Pak më shumë përgatitje para transmetimit do t'u bënte nder të gjithëve. Po çtu bësh, janë të rastësishëm në ekran
@Rrelse pashe tmadhin zot ca jane ita gazetar qe japin lajme sportive e zdijne as emrat me i lexu

Pak më shumë përgatitje para transmetimit do t'u bënte nder të gjithëve. Po çtu bësh, janë të rastësishëm në ekran
Zgjedhin te jene te papergatitur? Te ne te vesh ashtu merr kritika dhe te heqin dhe nga puna po vajte disa here ashtu.

Zgjedhin te jene te papergatitur? Te ne te vesh ashtu merr kritika dhe te heqin dhe nga puna po vajte disa here ashtu.
Zgjedhin staf të tillë sepse duan te thithin më shumë audiencë tek meshkujt sidomos kur janë moderatore femra, dihet botërisht që bota e sportit dominohet nga audiencë maskiliste.

Edukimi të jep mjetet që të mos mashtrohesh, por kjo nuk do të thotë se edukimi të bën njeri të mirë. Përshmebulll; Edi Rama është i arsimuar por jo domosdoshmërisht një njeri i drejtë. Shpirti i tij i pasur me njohuri nuk e zhbën faktin që ai i mashtron të tjerët dhe bie në kategorinë e të keqit.

Back