Albaa
⛓️💥
- Anëtar
- Jul 28, 2025
- Postime
- 1,831
- Pikët
- 113
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Cicen
Ik more trazovaçPrandaj o zhduk Tom Sojeri.
Për gjith zemrat që jan si zemraPër mua është kjo zëmra kaq e bukur që keni gdhëndur në rërë me kaq respekt shoqa Mars?![]()
Faleminderit Marss! Edhe ti je e mirë si njëPër gjith zemrat që jan si zemra![]()
Ik more trazovaç![]()
Punet e mira behen "avash avash" thote Perandori @Petrit Kola ne turqishten e tij perfekte.O @Pax-Deorum dil mos u fsheh,ku u arratise me tomahawk/et?
Toskanishten ose osmanishten qe e ka fol perfekt edhe sutudenti dhe Janiceri me fam boterore Skenderbe.Punet e mira behen "avash avash" thote Perandori @Petrit Kola ne turqishten e tij perfekte.
E sqarova.@Petrit Kola ca jane kto akuza nga strategu Pax?
Perandor, do te them nje gje qe se kam thene me pare..Toskanishten ose osmanishten qe e ka fol perfekt edhe sutudenti dhe Janiceri me fam boterore Skenderbe.
Thone se shkenca ka be te mundur te sjell Skenderbeun duke kenduar marshin e jenicereve.