Xha Tani
V.I.P
- Anëtar
- Nov 7, 2022
- Postime
- 56,968
- Pikët
- 113
traft i burre i mire , i urte , pa llafe , guzhunjer, te laj rrobat dhe te hekurosi carcafat , te shkundi rrugicat, mos pi cigare , raki dhe kafe.Ka mundesi e ngatrrova une
Trash nqaf![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !traft i burre i mire , i urte , pa llafe , guzhunjer, te laj rrobat dhe te hekurosi carcafat , te shkundi rrugicat, mos pi cigare , raki dhe kafe.Ka mundesi e ngatrrova une
Trash nqaf![]()
Raki le te pi pak..ne kohet kur ndihet vetemtraft i burre i mire , i urte , pa llafe , guzhunjer, te laj rrobat dhe te hekurosi carcafat , te shkundi rrugicat, mos pi cigare , raki dhe kafe.![]()
Te shkundi krevatin thujtraft i burre i mire , i urte , pa llafe , guzhunjer, te laj rrobat dhe te hekurosi carcafat , te shkundi rrugicat, mos pi cigare , raki dhe kafe.![]()
po piu raki ka shume mundesi te ngatarroj shtepine..Raki le te pi pak..ne kohet kur ndihet vetem
jo pra , asgje ska..Te shkundi krevatin thuj
Ca ka me shkund nrrugic
BravoPse duhet te jem ne gjum?
Ne 07:00 kishvene alarmin dhe u ngrita
Ja mbase bej nja 2 ore gjum tani se ne 17:00 me duhet te dal prap.Bravo
Mendova se mos e kishe marre pushim sot nga orari prandaj![]()
Go for it se kemi prape futboll sonte : pJa mbase bej nja 2 ore gjum tani se ne 17:00 me duhet te dal prap.
@Belle ku je po plas une, ato ditet qe kemi njesoj lool
Me shkelqim e kam dhe une por pale ca halli kaneJam ne ovulacion une shoqe , me ka ndryshuar data e programimit
E kam flokun gjithe shkelqim dmth keto dite![]()
Me shkelqim e kam dhe une por pale ca halli kane![]()
Ca fati te kemi per ate puneEhe , tender breast ! Ki kujdesmos na bej me zemer ne kete vape
![]()
Ca fati te kemi per ate punelool
Sanija eshte si shtëpirt pse jo?Pse kujt tja lej @Sunshine kshu?lol
Kalamanin po thonte belle lolÇa do m'lesh? Your tender breasts![]()