Mia@
V.I.P
Po ja dhe tre ore o derebardhe. Erdhi.Shoqe dhaskale,
Se je edhe e mire me aritmetiken ti. Ora po vete 2, dielli del ne 5 e ca. Ca ngjyre eshte makina qe ka parkuar poshte te kafeneja?![]()
Ore kete dhelperen pse ja ka vjedh Xha Tanit ti?
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Po ja dhe tre ore o derebardhe. Erdhi.Shoqe dhaskale,
Se je edhe e mire me aritmetiken ti. Ora po vete 2, dielli del ne 5 e ca. Ca ngjyre eshte makina qe ka parkuar poshte te kafeneja?![]()
te na bej mire. S'ka rendesi, afer large. Do vim ne fundjave andej.
Te merr malli Luçi .Asnjëherë nuk e kam kuptuar pse emigrantët shqiptarë, janë kaq të fiksuar me atdhetarizmin, dhe pse jashtë kanë një jetë të mirë, sërish kanë nostalgji për vendin e tyre. Se di pse i intereson kaq shumë një vend si shqipëria që nuk ka shtet të mirë, dhe nuk i interesojnë shteti ku jetojnë dhe i mundëson një jetë të kënaqshme, me paga të larta, standart jetese më të mirë, dhe një jetë të qetë.
Po dakort po nuk e kuptoj; ata kanë ikur për një jetë të mirë, dhe e kanë një jetë të mirë jashtë shqipërisë. Për çfarë i duhet atdheu ? Çfarë i mban lidhur ?Te merr malli Luçi .
Ja qe vjen nje moment dhe kupton qe jeta e mire del ne plan te dyte.Po dakort po nuk e kuptoj; ata kanë ikur për një jetë të mirë, dhe e kanë një jetë të mirë jashtë shqipërisë. Për çfarë i duhet atdheu ? Çfarë i mban lidhur ?
Se kemi lindur dhe kujtime per atdheun tone te dashurPo dakort po nuk e kuptoj; ata kanë ikur për një jetë të mirë, dhe e kanë një jetë të mirë jashtë shqipërisë. Për çfarë i duhet atdheu ? Çfarë i mban lidhur ?
Të kesh një jetë të mirë, është më e rëndësishme sesa vendi ku lind.Se kemi lindur dhe kujtime per atdheun tone te dashur![]()
Ok por skemi te drejt ta mungojm ?Të kesh një jetë të mirë, është më e rëndësishme sesa vendi ku lind.
Po, keni të drejtën t'ju mungoj por po thoja që jeta më e mirë është shumë herë më e rëndësishme se vendlindja. Prandaj disa shqiptarë nuk kthehen të jetojnë në shqipëri.Ok por skemi te drejt ta mungojm ?![]()