• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Keni diçka për t'i thënë dikujt?

Asnjëherë nuk e kam kuptuar pse emigrantët shqiptarë, janë kaq të fiksuar me atdhetarizmin, dhe pse jashtë kanë një jetë të mirë, sërish kanë nostalgji për vendin e tyre. Se di pse i intereson kaq shumë një vend si shqipëria që nuk ka shtet të mirë, dhe nuk i interesojnë shteti ku jetojnë dhe i mundëson një jetë të kënaqshme, me paga të larta, standart jetese më të mirë, dhe një jetë të qetë.

Asnjëherë nuk e kam kuptuar pse emigrantët shqiptarë, janë kaq të fiksuar me atdhetarizmin, dhe pse jashtë kanë një jetë të mirë, sërish kanë nostalgji për vendin e tyre. Se di pse i intereson kaq shumë një vend si shqipëria që nuk ka shtet të mirë, dhe nuk i interesojnë shteti ku jetojnë dhe i mundëson një jetë të kënaqshme, me paga të larta, standart jetese më të mirë, dhe një jetë të qetë.
Te merr malli Luçi .

Një plakë mori vesh se do vinte Kanye West në Shqipëri dhe se janë shpenzuar 4 milion euro. Dhe plaka tha; pupupu, 4 milion euro për bythë ziun. Këta pleqtë janë për t'i nxjerr sytë.

Back