• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Keni diçka për t'i thënë dikujt?

Desha të falënderoj anëtarin @3d1 për korrektesën dhe kohën që erdhi në Durrës për të më takuar.
Kishim 2 vjet pa u takuar.
Edhe pse ndenjëm 2 orë duke biseduar për gjithçka prap nuk mjaftoi sepse është vërtet kënaqësi kur bisedon me një njeri të qetë dhe të mençur, korrekt dhe të ndershëm.
Shpresoj të takohemi prap nga Shtatori mik i mirë. 😊👍🍺🍺🍻

Desha të falënderoj anëtarin @3d1 për korrektesën dhe kohën që erdhi në Durrës për të më takuar.
Kishim 2 vjet pa u takuar.
Edhe pse ndenjëm 2 orë duke biseduar për gjithçka prap nuk mjaftoi sepse është vërtet kënaqësi kur bisedon me një njeri të qetë dhe të mençur, korrekt dhe të ndershëm.
Shpresoj të takohemi prap nga Shtatori mik i mirë. 😊👍🍺🍺🍻
Diskutuat për forumin dhe anëtarët e forumit ?

Diskutuat për forumin dhe anëtarët e forumit ?
Jo, nuk diskutuam për anëtarët në veçanti sepse nuk jemi si ato gratë llatzore të lagjes që marrin nëpër gojë gjithë lagjen.. 😜
Prekëm perciptazi vetëm situatën në Shqipëri dhe të protestave që është edhe pjesë e temave në Forum.
Ndanim të njëjtin mendim dhe që e kemi bërë publik edhe ktu në Forum.
Argumentet e tjera të bisedës tonë ishin thjesht me karakter të përditshmërisë tonë, çështjeve familjare e kshu me radhë. 😊

Vetes time : p

IMG-5732.jpg

Kur hidhni këto fotot në forum, mos i lini për disa minuta dhe ti hiqni se ju bëjmë like dhe në fund i japim like jo fotos po pikave që bëhen pasi fshihet fotua.

Back