Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Keni diçka për t'i thënë dikujt?

Mërzitet robi duke ndenjur naj here🤣
U mbyt nje anije dhe nje djal shpetoi dhe po notonte ne uje, kur i humbi shpresat duket nje jaht, aty ishin 6 femra te bukura qe benin pushime te gjata ne det, u therret ky.

- Eeejjjj, ndimeeee
E pane ato dhe afrohen, u thote ky:
- Amani me shpetoni se po mbytem
- Me nje kusht i thone keto
- Cfare te doni vetem me shpetoni
- Me kushtin qe cdo dite ta kalosh me nje nga ne
- Jo vetem qe ishte ne hall por edhe i pelqeu ketij, dakord tha.
Nga e hene deri te shtunen ishte i zene me nje nga keto femrat ky, te dielen vetem pushim.
Arriti puna deri aty sa mezi priste te vinte e diela, nje dite mbytet nje anije tjeter dhe shpeton nje djale.
Mbasi hipen ne bord ky djali i thote ky shume i gezuar:
- Shyqyr qe erdhe ti te me ndihmosh se vdiqa.
- Pse e pyet ky?
- Jam i detyruar te shkoje cdo dite me nje nga keto, vetem te dielen dal pushim, tani do ti ndajme 3 ti e 3 une
- Ca dite te dilte pushim ty?
- Vetem e diela, tani do kemi 4 dite pushim secili
- Jo jo edhe te dielen do e kesh te zene me mua se une jam b.q. 🤣

U mbyt nje anije dhe nje djal shpetoi dhe po notonte ne uje, kur i humbi shpresat duket nje jaht, aty ishin 6 femra te bukura qe benin pushime te gjata ne det, u therret ky.

- Eeejjjj, ndimeeee
E pane ato dhe afrohen, u thote ky:
- Amani me shpetoni se po mbytem
- Me nje kusht i thone keto
- Cfare te doni vetem me shpetoni
- Me kushtin qe cdo dite ta kalosh me nje nga ne
- Jo vetem qe ishte ne hall por edhe i pelqeu ketij, dakord tha.
Nga e hene deri te shtunen ishte i zene me nje nga keto femrat ky, te dielen vetem pushim.
Arriti puna deri aty sa mezi priste te vinte e diela, nje dite mbytet nje anije tjeter dhe shpeton nje djale.
Mbasi hipen ne bord ky djali i thote ky shume i gezuar:
- Shyqyr qe erdhe ti te me ndihmosh se vdiqa.
- Pse e pyet ky?
- Jam i detyruar te shkoje cdo dite me nje nga keto, vetem te dielen dal pushim, tani do ti ndajme 3 ti e 3 une
- Ca dite te dilte pushim ty?
- Vetem e diela, tani do kemi 4 dite pushim secili
- Jo jo edhe te dielen do e kesh te zene me mua se une jam b.q. 🤣
Me mire te mbytej se sa te punonte edhe te dielën 🤣🤣🤣

Back