Lucida Sidera
V.I.P
- Anëtar
- Nov 18, 2025
- Postime
- 4,513
- Pikët
- 113
Video e pa disponueshme
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Se di pse nuk del. Po është ajo që dërgova dje të atij çunit, po e tagetova Akrepin se mbase nuk e ka parë.Nuk del video
Ate qe donte te hante, te pinte dhe te q*nte?Se di pse nuk del. Po është ajo që dërgova dje të atij çunit, po e tagetova Akrepin se mbase nuk e ka parë.
Ja ta ka thene Venom
Ca esht ku fjalor erAte qe donte te hante, te pinte dhe te q*nte?
Shko te tema Cfare po beni ne keto momente dhe shiko videon qe ka prure LuciCa esht ku fjalor er
Jo, unë jo. Jam më mirë kështu. Hapifli.@Lucida Sidera te protesta u krijua partia HAPIRIQI. do rregjistrohesh ti?![]()
Gjej ca HAPIRIQI-sta se po kerkojne ataJo, unë jo. Jam më mirë kështu. Hapifli.
Per te fundit ia vlen te regjistrohesh@Lucida Sidera te protesta u krijua partia HAPIRIQI. do rregjistrohesh ti?![]()
Pse tre te parat te prishin pune ty?Per te fundit ia vlen te regjistrohesh![]()
Mërzitet robi duke ndenjur naj herePse tre te parat te prishin pune ty?![]()
U mbyt nje anije dhe nje djal shpetoi dhe po notonte ne uje, kur i humbi shpresat duket nje jaht, aty ishin 6 femra te bukura qe benin pushime te gjata ne det, u therret ky.Mërzitet robi duke ndenjur naj here![]()
Me mire te mbytej se sa te punonte edhe te dielënU mbyt nje anije dhe nje djal shpetoi dhe po notonte ne uje, kur i humbi shpresat duket nje jaht, aty ishin 6 femra te bukura qe benin pushime te gjata ne det, u therret ky.
- Eeejjjj, ndimeeee
E pane ato dhe afrohen, u thote ky:
- Amani me shpetoni se po mbytem
- Me nje kusht i thone keto
- Cfare te doni vetem me shpetoni
- Me kushtin qe cdo dite ta kalosh me nje nga ne
- Jo vetem qe ishte ne hall por edhe i pelqeu ketij, dakord tha.
Nga e hene deri te shtunen ishte i zene me nje nga keto femrat ky, te dielen vetem pushim.
Arriti puna deri aty sa mezi priste te vinte e diela, nje dite mbytet nje anije tjeter dhe shpeton nje djale.
Mbasi hipen ne bord ky djali i thote ky shume i gezuar:
- Shyqyr qe erdhe ti te me ndihmosh se vdiqa.
- Pse e pyet ky?
- Jam i detyruar te shkoje cdo dite me nje nga keto, vetem te dielen dal pushim, tani do ti ndajme 3 ti e 3 une
- Ca dite te dilte pushim ty?
- Vetem e diela, tani do kemi 4 dite pushim secili
- Jo jo edhe te dielen do e kesh te zene me mua se une jam b.q.![]()