Marya
V.I.P
Nuk e kam gocen 24 vjece para ..e dyte pavaresisht moshes jam 15 vjecare nga mendja dhe trupiE njoh per njeri te drejte,dhe jo gënjeshtar, xha Tani![]()
dhe e treta 1kafe do e pij me xha tanin si vella..se kam respektNdiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Nuk e kam gocen 24 vjece para ..e dyte pavaresisht moshes jam 15 vjecare nga mendja dhe trupiE njoh per njeri te drejte,dhe jo gënjeshtar, xha Tani![]()
dhe e treta 1kafe do e pij me xha tanin si vella..se kam respektune nuk genjej asnjeher Doktoreshe..Mos beso gjithshka qe thote dynjaja
Respektin qe kam pas qe ditene pare per ty , do ta ruaj deri diten e fundit qe do jem gjalle..Une i perkas Leke Dukagjinit.Nuk e kam gocen 24 vjece para ..e dyte pavaresisht moshes jam 15 vjecare nga mendja dhe trupidhe e treta 1kafe do e pij me xha tanin si vella..se kam respekt
Nev
Jug te shqiperise GentKa po veron Marla?
Vec shendet e kalofshi mire!Jug te shqiperise Gent![]()
Faleminderit, shendet dhe mbare dhe ty familjarishtVec shendet e kalofshi mire!

Nuk asnje semundje, ka fituar imunitet ai.Bashkia durres
Ca tmerri.
Kush e di sa lloj smunjesh ka ky burri shkret qe punon per 400 mi lek tvjetra e ca kushtesh
Sa me fort me protestu!!!
View attachment 361026
Kush o ai ëzh si kokrra mollës,vete i bie fyellit në hollivud.Bashkia durres
Ca tmerri.
Kush e di sa lloj smunjesh ka ky burri shkret qe punon per 400 mi lek tvjetra e ca kushtesh
Sa me fort me protestu!!!
View attachment 361026
per ate me shkoi menja ene muKush o ai ëzh si kokrra mollës,vete i bie fyellit në hollivud.
I bojn për sport kto punët kshu se qeveria ju ka ofruar mundësi të shumta.per ate me shkoi menja ene mu
Ironi e fatit te dyve
Ky mund ti bjer firzamonikes
Vetëm tiForumi si me marrsh tpar po mpunoka sot .Vetem mu apo gjith e keni ket problem?