Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Hapën stadiumin që të.mbushet, se nuk bleu kush biletaPa ra Duka nuk ka Kombetare. Edhe per Duken duhet protestuar, te dorëhiqet .
Trajner master klasNuk kemi ekip ne jo. Na rre menja kot. Ekip hajdarësh
Fiks për ne. Kategori e tretë. Ore këta më habisin edhe ndeshje miqêsore I dridhen gjunjët para portës. Duhen lojtarë të rinjë. Nuk shtyhet me arnime.Trajner master klas
Nga 5 minuta pra i futi ata Stiven Shpendin edhe Luiz Hasën. Çuna të rinj fugonin me topin.Fiks për ne. Kategori e tretë. Ore këta më habisin edhe ndeshje miqêsore I dridhen gjunjët para portës. Duhen lojtarë të rinjë. Nuk shtyhet me arnime.
Ai Asllani më shumë prish punë. Ajeti nuk mundet të jetë e ardhmja. Nuk mundet të kesh në fushë edhe Hasan edhe Pajazitin edhe Bajramin edhe Asllanin në të njëjtën kohë. Pa lidhje mu duk kjo skenë. Varja na rre menja kot. Aq kemi takatNga 5 minuta pra i futi ata Stiven Shpendin edhe Luiz Hasën. Çuna të rinj fugonin me topin.
Garda vjeter gjithe te lodh dukeshin, me Broje, Ramadan, Hoxha, Gjimshiti, Ajeti ..etj
Me shume boni Pajaziti me 7-8 min loje se gjithe kto bashke.
Ps..Ai Bajrami i marum fare, e kane lon gjunjet komplet hala pa mbush 28 vjec.
Ajo qe me beri MUA pershtypje!!!Hapën stadiumin që të.mbushet, se nuk bleu kush bileta
Të, të rrahin e nuk të lënë qash!Ajo qe me beri MUA pershtypje!!!
Mund ta kuptoj gjestin ne ndeshje <armiqesore> ose...
Flamurtaret kundra ruseve,
plisat protiv shkinave,
derby Celtic Glasgow vs Glasgow Rangers.
FAZITI dhe SHKURT...
JUDA me GJESTIN (ne ndeshje MIQESORE) ju tha shqiptareve=(CIU ke lagja JEME) ne KULLAT e JUAJA.
TENKJU.
ISHALLAH bo noi gjo.Eshte vetem fillimi, sa do shohim me kete trajnerin e Dukes.
Hera e PARE qe ky NORDHSI me = PELQEU.Të, të rrahin e nuk të lënë qash!
Le të vijnë priftërinjtë Jehovaj e ta duartrokasin!
Hysaj reagoj, por nuk do të çuditesha të i'a bëjnë Iranianët ndonjë PUÇ