• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Komente dhe diskutime për konkursin e letërsisë, qershor 2026.

Për formatin e votimit.

• Numri i votuesve
    6
  • Poll closed .
Pershendetje dashamirësve të letërsisë.

Pres krijimet për muajin qershor për këdo që do të marrë pjesë në konkurs.
Duke qënë se konkursi i majit na hëngri pak më shumë se sa duhet, qershorin do ta bëjmë shpejt e shpejt.

Nga sot, mund të me dërgoni krijimet deri më 20 qershor 2026.

Gjithashtu, duke qenë se jemi nje grup disi i vogël, kam një ide për të lejuar dy vota për cdo votues. Qëllimi është për të parandaluar balotazhin, me rregullin që nje votues nuk mund të votojë dy herë për një krijim. Gjithashtu mun të votojë vetëm njëherë nëse do. Ta diskutojmë ketu dhe do ta vendosim ditën e fundit.

Ju përshëndes dhe ju ectë pena pa gabime.

Pershendetje dashamirësve të letërsisë.

Pres krijimet për muajin qershor për këdo që do të marrë pjesë në konkurs.
Duke qënë se konkursi i majit na hëngri pak më shumë se sa duhet, qershorin do ta bëjmë shpejt e shpejt.

Nga sot, mund të me dërgoni krijimet deri më 20 qershor 2026.

Gjithashtu, duke qenë se jemi nje grup disi i vogël, kam një ide për të lejuar dy vota për cdo votues. Qëllimi është për të parandaluar balotazhin, me rregullin që nje votues nuk mund të votojë dy herë për një krijim. Gjithashtu mun të votojë vetëm njëherë nëse do. Ta diskutojmë ketu dhe do ta vendosim ditën e fundit.

Ju përshëndes dhe ju ectë pena pa gabime.
Urime @Kureshtari per nismen dhe organizimin e Konkursit te Letersise..

Për të thyer këto barazimet/ balotazhet ndoshta do të ishte mirë të kishte edhe një juri, të përbërë nga 2-3 pjesëtarë të stafit, pjesëtarë me prirje artistike që do kishin dhe autoritetin për të zgjidhur barazimet. Në rastet kur ne publiku i thjeshtë me votat tona nuk e caktojmë dot një fitues, atëherë ndërhyn juria dhe e zgjidh çështjen me votat e saj

Back