• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Koreja e Veriut është bërë "historia më e mahnitshme e suksesit ekonomik në botë"!

kisha ndigjuar per bumin ekonomik te kines, indise, singaporit, korese se jugut, mirpo kjo e korese se veriut me duket risi,
nuk dua ta mohoj zhvillimin e tyre, por kam pershtypjen se zhvillimi i tyre nuk ka ardhur nga lidershipi i tyre, se ai duket qe nuk eshte fort i zgjuar, por ka ardhur nga teknollogjia, bashkpunimi me dy vende te zhvilluara, kina dhe rusia,
kam pershtypjen se sikur Kimi ta kish lon pak me te lire gjendjen dhe sistemin , Koreja e veriut do hecte edhe me shpejt,

kisha ndigjuar per bumin ekonomik te kines, indise, singaporit, korese se jugut, mirpo kjo e korese se veriut me duket risi,
nuk dua ta mohoj zhvillimin e tyre, por kam pershtypjen se zhvillimi i tyre nuk ka ardhur nga lidershipi i tyre, se ai duket qe nuk eshte fort i zgjuar, por ka ardhur nga teknollogjia, bashkpunimi me dy vende te zhvilluara, kina dhe rusia,
kam pershtypjen se sikur Kimi ta kish lon pak me te lire gjendjen dhe sistemin , Koreja e veriut do hecte edhe me shpejt,
Sa shpejt ecen (SHIFRA) dhe zi provon se Kim nuk eshte i mencur si @Xha Tani ?

n
mos fol mbrapa kraheve per Kim , po te jesh trim thuja ne sy. 🦊

n

mos fol mbrapa kraheve per Kim , po te jesh trim thuja ne sy. 🦊
😁 oh te pjerdhsha ne kaptine, ku ta gjej une ate, ti nuk e di se te shkosh ne korene e veriut, te duhet te aplikosh per vize tek konsullata e tyre, dhe pas shqyrtimit te kerkeses, ta japin ose nuk ta japin 😁

Nuk e hapin dot sistemin, se e përlajnë, e marrin si Siria, Venezuela etj,

Po sikur atje nuk lejohet interneti , dhe populli.jeton ne varferi te plote..

Gjithashtu , nese dikush kapet per nje krim te caktuar , farefisi i tij denohet deri ne 3 breza..

Mos lajmi ka dasht te thote Koreja Jugut , por nga emocionet fosforishente e ka shkrojtur Koreja Veriut..🦊
Mos beso çdo lajm që lexon, se ka shumë të pavërteta,

Nuk e hapin dot sistemin, se e përlajnë, e marrin si Siria, Venezuela etj,
nuk them ta hapin fare si han pa porta, por te fillojne nga pak, te lejojne biznesin e vogel, privatizimin ne fshat, jo shpejt e shpejt si shqipria, por per nje 5-vjeçar, reforma te ngadalta, duke filluar me kinen, njerzit te levizin pak me lirshem ne kine, te shohin e te marrin eksperience,

nuk them ta hapin fare si han pa porta, por te fillojne nga pak, te lejojne biznesin e vogel, privatizimin ne fshat, jo shpejt e shpejt si shqipria, por per nje 5-vjeçar, reforma te ngadalta, duke filluar me kinen, njerzit te levizin pak me lirshem ne kine, te shohin e te marrin eksperience,
po cthua mo Pjero amon..

Kina per banoret e Korese Veriut shihet si vend revizionist .

Back