Po po,por kodi paska kaluar para me dy vota. Nuk e pata pareprandaj te du forte une ty , se ke nja 2 muaj qe je bo ekspert ne menyren qe i gjen qe ne ajer te kujt jane krijimet..![]()
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Po po,por kodi paska kaluar para me dy vota. Nuk e pata pareprandaj te du forte une ty , se ke nja 2 muaj qe je bo ekspert ne menyren qe i gjen qe ne ajer te kujt jane krijimet..![]()
packa , shoku jone o dhe Pjeri..Po po,por kodi paska kaluar para me dy vota. Nuk e pata pare![]()
Nuk me pëlqejnë shkrimet e Pjerpacka , shoku jone o dhe Pjeri..![]()
Rroft google se injoront do ngelim lolajo gruja e para e Bashkimit Europjan qe del ne televixor..![]()

nejse , mos e jep veten se osht vape dhe , nuk i ben mire atij nga Pankreasi , sikur te lexoj qe po i ikin fancat..Nuk me pëlqejnë shkrimet e Pjer![]()
moj rrofsh ti 103 vjece , po dhe radion boll e kisha.Rroft google se injoront do ngelim lol![]()
Une nuk jam fans i Pjerit. Te ruaj votuesit ai,per heren tjetërnejse , mos e jep veten se osht vape dhe , nuk i ben mire atij nga Pankreasi , sikur te lexoj qe po i ikin fancat..![]()
deshnjam te provokonjamUne nuk jam fans i Pjerit. Te ruaj votuesit ai,per heren tjetër![]()
Xhogu mire qe hym ne forum se po na mbulon injoranca lolmoj rrofsh ti 103 vjece , po dhe radion boll e kisha.![]()
rrofte forumi jone me fame boterore..Xhogu mire qe hym ne forum se po na mbulon injoranca lol
Amon lolrrofte forumi jone me fame boterore..![]()