Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !dakort , po na ejnti nga trute e kokes..I referohet librit kodi i da vincit nga Dan Brown
toç, une nuk po kopjoj filmin, se filmi bazohet mbi nje hipoteze, ndersa une bazohem tek realiteti, gjithshka aty tek kryeministria eshte reale,po kopjon filmin ti ?
po ate e kane pare me qindra here njerzit ?
hajde baba te te tregoj arat, kur une lexoja libra, ti akoma ishe spermatoizit, akoma nuk kishe dale ne drite,Pjero , e vecanta e nje Shkrimtari Avangard eshte Risia qe ai sjell tek lexuesi kudogjendur..
uff , leqe ti nuk e di cfare eshte Risi apo Avanguard ?
he pa ma thuaj ti qe e kuptove, ke nje vere te vjeter po e gjete,Ka njeri ta zbertheje kodin e Pjerit? Eshte i thelle shume.![]()
toç, une nuk po kopjoj filmin, se filmi bazohet mbi nje hipoteze, ndersa une bazohem tek realiteti, gjithshka aty tek kryeministria eshte reale,
hajde baba te te tregoj arat, kur une lexoja libra, ti akoma ishe spermatoizit, akoma nuk kishe dale ne drite,
Mua me diket sikur Pjeri hap nje nga librat e shumte qe ka dhe sjell nje copez nga aty ketu.Pjer, nuk më ka zënë gjumi tërë natën nga enigma se çfarë mund të jetë kodi.
Nga ora 03 e 45 e natës më erdhi ideja se ay kod është nr protokolli elektronik.
Tani më dëfto, e gjeta apo jo, përndryshe do më lësh edhe sonte pa gjumë.
i dashur Juno, nuk fola per kete kod qe duket qysh ne titullPjer, nuk më ka zënë gjumi tërë natën nga enigma se çfarë mund të jetë kodi.
Nga ora 03 e 45 e natës më erdhi ideja se ay kod është nr protokolli elektronik.
Tani më dëfto, e gjeta apo jo, përndryshe do më lësh edhe sonte pa gjumë.
Po kur do e pime , une neser nga ora dy jam ne Atdhe ( ule si zonje balonen o Zoti dashur Juno, nuk fola per kete kod qe duket qysh ne titullpor per nje fenomen,
megjithate, per mundimin qe bone, do te qeras me nje uiski te shtrenjte, do ulemi se bashku me @Bradland dhe @Xha Tani mavrine, dhe do pijme nga nje dopio uiski,
kam dhe nje konjak francez, i mire, jo keq, por jo i vjeter shume,
sa do rrish atje,Po kur do e pime , une neser nga ora dy jam ne Atdhe ( ule si zonje balonen o Zot)
Me shume nga inoti se mthane as Pjeri nuk po ta var![]()
Deri te Henen mbasditesa do rrish atje,
e he, qenke me mision, prandaj po dridheshe dhe po sperdridheshe dje ti, nje here duke qeshur duke e kaluar me shaka, dhe nje here duke rreshqitur,Deri te Henen mbasdite
Me mision jam , per te permbysur rregjimin te cilin ti e suportove duke i dhene Braçes 17 pikat e rimekembjes ekonomike . Te kujtohet sherri qe beme ne breg te Detit nderkohe qe hanim qofte ? Te kujtohet qe me thoje sdi gjo ti se je kalamo? Urdhero tani ku na katandise.e he, qenke me mision, prandaj po dridheshe dhe po sperdridheshe dje ti, nje here duke qeshur duke e kaluar me shaka, dhe nje here duke rreshqitur,
po nejse, kur te morresh urlaubin/pushimet vjetore, me thuaj, ose prit te rregulloj nje here une punet e mia ketu, dhe te lajmeroj une,
ne ate kohe e keqja e gjithe shqiptarve ishte Berisha, apo me sakte kete politikan qe ti e quaje ; komandant , shqiptaret nuk e donin me per te tretin mandat,Me mision jam , per te permbysur rregjimin te cilin ti e suportove duke i dhene Braçes 17 pikat e rimekembjes ekonomike . Te kujtohet sherri qe beme ne breg te Detit nderkohe qe hanim qofte ? Te kujtohet qe me thoje sdi gjo ti se je kalamo? Urdhero tani ku na katandise.
Nuk kishe pse kaloje ne detaje , fjalen Komandant e perdor vetem ne rreth te ngushte.ne ate kohe e keqja e gjithe shqiptarve ishte Berisha, apo me sakte kete politikan qe ti e quaje ; komandant , shqiptaret nuk e donin me per te tretin mandat,
ne ate koh ti si i ri qe ishe, e shifje Berishen, si dikur te rinjte E Hoxhen, plot shprese, mirpo ne pleqesia e vendit e shofim me tjeter sy, thjesht nje mall (apo komandant per ty) qe duhej zevendesuar me nje mall te ri, qe duhej te dilte ne pension,
ajo qe nuk llogaritem ne te gjithe, ishte ajo qe ky pallosh do rrinte 4 mandate,
i dashur Juno, nuk fola per kete kod qe duket qysh ne titullpor per nje fenomen,
megjithate, per mundimin qe bone, do te qeras me nje uiski te shtrenjte, do ulemi se bashku me @Bradland dhe @Xha Tani mavrine, dhe do pijme nga nje dopio uiski,
kam dhe nje konjak francez, i mire, jo keq, por jo i vjeter shume,