Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Kryeministri blen me paratë e emergjencave imazhin e rinisë “së lumtur” ndërsa sheshi zien

Se ishe në merak se si do i paguanin administrata çmimin e biletës së koncertit
Të gjithë ata të pafuqishëm finaciarisht (mendoj se është pjesa ku korrupsioni nuk gjë gjurmë) po bëjnë llotari për bileta falas.
Auron Tare e shkruajti pak më parë.
Mua më erdhi telefonata për adoleshentët e gjimnazeve që përfitonin bileta falas.
Në garë për të plotësuar vendet bo
Shqipëria është një vend mizerabël distopik. Digjet, kurva i surrelit krihet.
Mbush koncerte me patronazhiste, me bileta falas 😂

Nuk i fali toke, se po protestojne shqipot per gardhin, por vendosi ti jipte para, per kengen qe do ti kundoj, Edi Rama trq!

lajmin e pashe ne fejsbuk, nuk i dihet si do vej kjo pune, palloshi do te fitoje pike me kete koncert, dhe se perdor parate e buxhetit as si bohet vone, tashme ka statusin e sulltanit, vete vendos e vete vulos,

FB_IMG_1783532069603.jpg
Këto screenshot dalin prej drejtuesve të shkollave të mesme të Tiranës, e jo vetëm.
Pra ftohen fëmijë & adoleshentë në koncertin e një idioti të padobishëm
Dikujt që përcjell fashizëm & degjenerim, e nuk ka të bëjë fare por fare ama me artin

You have to invest on those things for the future … it’s not just a K . West thing .. it generates and it attracts a lot of cultural events , young ppl , tourism and reputation .

Nuk e kuptoj sepse keni mendje kaq te mbyllur ne pergjithesi … ju thoni rri ne vend dhe numero .

Edhe sikur ti shperdante ne popull k’to milliiona para te thata … C’fare do te sillte dhe do te shpetonte ne nje rruge te gjate sipas jush ? ( probably nth )
Koncerte (te deshtuara sic po duket) le te beje ai, problemi eshte vjedhjet qe behen ne cdo veprim nga kjo qeveri.

Si mund te perdoret fondi i emergjences per aheng!
Javen tjeter mund te bien zjarre meqe eshte edhe kulmi i vapes. Me cfare do shuhen keto zjarre

Back