Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Kurthi eshte se askush nuk e mendon kete kur eshte thellesisht i dashuruar.Njeriu duhet te mar parasysh qe asnje nuk do jete pergjithmone me ne dhe qe ky udhetim jete ka te beje vetem me qenjen tone, te tjeret ikin dhe vijne ashtu si dashuria.
Sa bokor që flisni ju poetët e gjeneratës ZDashuria as nuk shkaterron, as nuk zvogelon. Çdo deshmi per te kunderten eshte deshmi e mungese se dashuris .E fundit asgje nuk zgjat pergjithmone , dhe mbase aty ku mbaron do te thote qe asnjeher ska pas vertet dashuri .
Sa bokor që flisni ju poetët e gjeneratës Z
i perkas gjenerates mijevjecare jo ksaj![]()
Ehuhaaa paska vajt shum larg deri ne Kabul dashuria. Se ndjekim dot deri andej.
![]()
Kshu duhet vepruar Mone. Sa te thot tjetri m'jep numrin, m'ço i foto. Direkt numrin e iBanit dhe e kupton boti qe s'ka byç per tySa i tha skam leka per pakon ahahahaha iku ai i dashuruari![]()
Kshu duhet vepruar Mone. Sa te thot tjetri m'jep numrin, m'ço i foto. Direkt numrin e iBanit dhe e kupton boti qe s'ka byç per ty![]()
Gold cardPrandaj me kane ikur mua meshkujt se sa here u kam thene ku e ke black carte, te nesermen pike sinjali robi.. a thua ti kishte vdek![]()
Kemi i muaj qe e kemi pare kete videon![]()
Ma jep içik numrin.Kshu duhet vepruar Mone. Sa te thot tjetri m'jep numrin, m'ço i foto. Direkt numrin e iBanit dhe e kupton boti qe s'ka byç per ty![]()
Per dashurinë duhej te merrte kredinë. Por nuk e paska dashur gjeneralin joqepare e pashe me shkriu plaka![]()