Anemone
V.I.P
- Anëtar
- Sep 27, 2014
- Postime
- 48,730
- Pikët
- 113
Per dashurinë duhej te merrte kredinë. Por nuk e paska dashur gjeneralin jo![]()
Si ka shku ne mendje se ska pas e shkreta ta rimbursoj
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Per dashurinë duhej te merrte kredinë. Por nuk e paska dashur gjeneralin jo![]()
Kush te do vertete, nuk e kerkon numrin, por e kthen botën përmbys dhe e gjenMa jep içik numrin.
Sot po qesh ajo,po kushedi sa lot ka derdhur qe nuk i ka pas ato 5 milionSi ka shku ne mendje se ska pas e shkreta ta rimbursoj![]()
Lexohemi pasi te kem kthy Dublinin permbys.Kush te do vertete, nuk e kerkon numrin, por e kthen botën përmbys dhe e gjen![]()
Lexohemi pasi te kem kthy Dublinin permbys.

Pse e ke nr e @Sunshine ti e?Sa budalla ahahah kalo nga une se ta jap gratis pa u lodh hic![]()
Ku e gjete nr ti. Fol tani e trego.epo tani jo te gjitha thuhen ne publik![]()
Jepja i çik, me IE fillonepo tani jo te gjitha thuhen ne publik![]()
Ku e gjete nr ti. Fol tani e trego.
Lere se e paskam nr.mos bej kot si autoritar se asigjo ste jap![]()
Nuk kerkova jo. E kemi kalu periudhen e lodhjes.E shef sdo lodhesh duke kerku![]()
Nuk kerkova jo. E kemi kalu periudhen e lodhjes.

Ku e di ti si e do ajo?Trego moshen iher se sunshina e do burrin 3-5 vjet me te madh jo me te vogel![]()
Ku e di ti si e do ajo?
Do te jap 50 Euro, fol. Loltani mos kerko te dish shume se ste jap info gratis![]()