luleshtrydhe
V.I.P
- Anëtar
- May 4, 2016
- Postime
- 33,746
- Pikët
- 113
Dmth as kete here nuk fituam 
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !E rendesishme eshte pjesemarrja.Dmth as kete here nuk fituam![]()
Ta menosh holl holl ashtu eshte ne fakt, s'duhet shume pretendime, por ke pare ti qe na eshte hapur oreksi tani duam dhe te fitojme pse joE rendesishme eshte pjesemarrja.
Te fitosh me merite pse jo.Po kjo kenge nuk eshte per vend te pare.Ai shqiptari i zvicres po,e meriton.Ta menosh holl holl ashtu eshte ne fakt, s'duhet shume pretendime, por ke pare ti qe na eshte hapur oreksi tani duam dhe te fitojme pse jo![]()
Mua me pelqeu shume, pse mendon keshtu?Te fitosh me merite pse jo.Po kjo kenge nuk eshte per vend te pare.Ai shqiptari i zvicres po,e meriton.
Nuk mu duk e kompletuar.Mua me pelqeu shume, pse mendon keshtu?
Shehhh, pse ca doje me teper. Goc e bukur po, kendoi bukur po, tani kenga ishte icik varja po karma me pelqen kshu pergjithesishtNuk mu duk e kompletuar.
Gjithmone kenget e bukura krijohen jashte sistemit te gares.Habitem pse nuk cojne Troja, ose Haliband, dhe me nje kengetare si Peristeri. te shohem kush do i tregoje Dardanise qe ka krijuar TE DEUM se kush ka me shume vesh muzikor. Nuk para merrem me Eurovizionin e politizua, po urdhero muzike e tekst qe te ngre peshe.
Krijoni mer nje muzike qe shpreh dicka, e jo bullshit 'ti me me le, une qava ne rruge te makines mes stepave e Siberise, e tashti po kercej me jeniceret ne oborr te haremit' .
Edhe NE konkurse bukurie nuk ua japin vendin e pare cupave tona megjithese e meritojne.Shehhh, pse ca doje me teper. Goc e bukur po, kendoi bukur po, tani kenga ishte icik varja po karma me pelqen kshu pergjithesisht
Jam dakort ketu, ja ta pershendesim icik ene zetin me ket te preferumin e vet ti kthejm rrespektinEdhe NE konkurse bukurie nuk ua japin vendin e pare cupave tona megjithese e meritojne.
Zeti paska shije muzikore fine.Jam dakort ketu, ja ta pershendesim icik ene zetin me ket te preferumin e vet ti kthejm rrespektin
Ai e pelqen kengetarin kur ishte pa dashurrumZeti paska shije muzikore fine.
Dashuria te zbut.Ai e pelqen kengetarin kur ishte pa dashurrum, kur bente ca kenge te terbume grup, ketu eshte shija ime fine por i njejti kengetar, i dashurrum ky ktu
![]()
Jam dakort ketu, ja ta pershendesim icik ene zetin me ket te preferumin e vet ti kthejm rrespektin
Hajde fillo hap icik qitapet e hebrejve se do quditesh fareFalemderit!
Egjipti dhe Babiloni kane mbetur ne memorjen e kombit, por arsyeja eshte zhdukur.
Ju kujtohet ai Kiri i Dardanise, tek Semiramida e Babilonise? Regjisoret Italine kane patur akses ne arkiva qe nuk i lejohen Dardaneve/Shqiptareve te hedhin syte. Po ta lejojne pak Shqiptarine te marre fryme, e dine se cfare i prek hipokritet e botes se falliqur. Prandaj na e mbajne sheklimin ne gryke. Ka mijera vjet.
Po ne kemi polifonine,bashkeshoqeruese qe nga zanafilla.Disa gjera nuk tjetersohen dot.Falemderit!
Egjipti dhe Babiloni kane mbetur ne memorjen e kombit, por arsyeja eshte zhdukur.
Ju kujtohet ai Kiri i Dardanise, tek Semiramida e Babilonise? Regjisoret Italine kane patur akses ne arkiva qe nuk i lejohen Dardaneve/Shqiptareve te hedhin syte. Po ta lejojne pak Shqiptarine te marre fryme, e dine se cfare i prek hipokritet e botes se felliqur. Prandaj na e mbajne shkelmin ne gryke. Ka mijera vjet. Dhe nuk kane harruar.
Stha kot Barat qe ka 1000vjet qe komplotohet kunder shqiptareveFalemderit!
Ju kujtohet ai Kiri i Dardanise, tek Semiramida e Babilonise? Regjisoret Italine kane patur akses ne arkiva qe nuk i lejohen Dardaneve/Shqiptareve te hedhin syte. Po ta lejojne pak Shqiptarine te marre fryme, e dine se cfare i prek hipokritet e botes se felliqur. Prandaj na e mbajne shkelmin ne gryke. Ka mijera vjet. Dhe nuk kane harruar.
Hajde fillo hap icik qitapet e hebrejve se do quditesh fare, ene ashtu shkruhet Falem derit? I falesh Nderit ti jo derit
![]()
Stha kot Barat qe ka 1000vjet qe komplotohet kunder shqiptareve![]()