Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Ku ta shikoj Eurovision?

Moldoven e kritikuan se kengetarja ka shume dobesi vokali. Zeri nuk eshte i njetrajtshem dhe i mungojne nota here pas here. Menduan se nuk do hynte ne 1/2 finale. Po ku i dihet. Me i paafti fiton ne kete konkurs.

Moldoven e kritikuan se kengetarja ka shume dobesi vokali. Zeri nuk eshte i njetrajtshem dhe i mungojne nota here pas here. Menduan se nuk do hynte ne 1/2 finale. Po ku i dihet. Me i paafti fiton ne kete konkurs.

Nuk mu duk dhe aq e paafte.
Ndersa gjermoni....Gjon Travolta por kryeve ju kishte fut color te....verdhe.
Nejse...

Une e di qe Finlanda ka shume rezerva ujore.
Atje nuk paska uje.
Me keta floke pa lare ka ardhe ne konkurim.
Kujtova se po me dalin nga televizori e te me merrnin birren qe kam ne tavoline.

Nga Eurovizionet me te bukura qe kam pare.... i paska frymezuar Corona te gjithe....

I vetmi problem eshte se shume kenge nuk jane origjinale.

Shqiperia me Zvicren ndoshta nuk kane melodite me te bukura sivjet, por tingellojne 100% origjinale. Fat te mbare shqypeve!

Bullgaria me pelqeu ne fillim, por duket si kenge e fjetur, aspak e stilit apo e shijes se eurosongut.
Ne pjesen e pare te kenges kishte pasazhe si te bluzit te viteve 1920.
Fundi i saj ishte recitim.

Shumica kenge te “shpelara”! Se di pse vendosin kte lloj standarti muzike!

Lituania....do bente mire qe kengetari te dilte komplet solo.
Fillimin e kishte te hatashem.
Refrenin te merzitshem.

Franca...stil Edit Piafi.
Ne cfar viti e kan prodhu kte kenge ?
Mbase gjate luftes se dyte boterore.
Dhe ato dritat mbrapa si me qene ne kabare mush me tym duhani.

Back