Pax-Deorum
Peace was never an option.
- Anëtar
- Jan 16, 2025
- Postime
- 14,313
- Pikët
- 113
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !keto temat e konkurseve si kam qefPa asnje vote akoma, @Jolene ku je?
Une nje voto desha, nese se ke besdi gjithmone, pastaj dhe 4 vite ste luaj me.keto temat e konkurseve si kam qef![]()
Hulli paretUne nje voto desha, nese se ke besdi gjithmone, pastaj dhe 4 vite ste luaj me.
Normal se nuk ke fitu noj her (t poshter kta edhe ktu votojn t njejtet) se do ndryshoje mendimketo temat e konkurseve si kam qef![]()
Ma shtjello pak kte, se t gjith pushimet n ver I marin (t pakten ne boten qe njoh une)Akoma nuk e konceptoj dot si shkojn njerzit ne shqiperi gjate veres per “pushime”. Vera nuk duhet egzistojn si stine per mendimin tim.
Epo këto janë pasojat e ngrohjes globale, që shumë akoma nuk e kuptojnë dhe pranojnë.Akoma nuk e konceptoj dot si shkojn njerzit ne shqiperi gjate veres per “pushime”. Vera nuk duhet egzistojn si stine per mendimin tim.
Une si puna e CR7, edhe ai merr vemendje gjithe kohen ama kupat, topat, kepucet i fiton MessiNormal se nuk ke fitu noj her (t poshter kta edhe ktu votojn t njejtet) se do ndryshoje mendim![]()
Mos u merzit se do ta gjejmNje pyetje kisha un per zotin @L0verman !
Pse mka fluturu truni mua sipas jush scusami tanto? Jo per gje po ta kuptoj dhe un![]()
Jo m e kam ben incollato nuk iken lehte, pastaj kur ti leshoj pllumat do i leshoj me vetedijeMos u merzit se do ta gjejme do ta rikthejm
![]()
Mire po pergjigju pyetjes, faleminderitSa dola nga kinemaja , po shifja odisen
Ishte dhe tomi me shoqet .. u knaqem shume
Cila ishte pyetja?Mire po pergjigju pyetjes, faleminderit![]()
Ehe, ntmCila ishte pyetja?
Ajo do " kirurgji speciale" me emer me mbiemerMos u merzit se do ta gjejme do ta rikthejm
![]()