• Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Kujt i ka fluturu truri me shume nga vapa ?

Kujt?

• Numri i votuesve
    18
Akoma nuk e konceptoj dot si shkojn njerzit ne shqiperi gjate veres per “pushime”. Vera nuk duhet egzistojn si stine per mendimin tim.

Akoma nuk e konceptoj dot si shkojn njerzit ne shqiperi gjate veres per “pushime”. Vera nuk duhet egzistojn si stine per mendimin tim.
Ma shtjello pak kte, se t gjith pushimet n ver I marin (t pakten ne boten qe njoh une)

Epo këto janë pasojat e ngrohjes globale, që shumë akoma nuk e kuptojnë dhe pranojnë.
Kur unë isha fëmijë, vera nuk ishte aq e nxehtë në Shqipëri.

Sa për pushimet, ka disa zgjidhje:
Kondicioner në shtëpi.
Makinë me kondicioner.
Në plazh çadër dhe ujë me akull.
Ka dhe krem kundër diellit, por unë nuk e përdor.
Nëse digjesh, lyeju me kos...

Nuk guxo njeriu te bej tag x antar se e di qe do perfundoje keq situata deri ne thyrje telefoni 😊

Back