Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Kultivimi i frutave e perime ne kushte shtepie

Ne mbollem nja dy domate ne verande, tani qe po bëheshin ikem nga shtepia :p
Ku bëhet gje ketu
Me kujtove ate shprehjrn, “ Po rri pse s’iken” ska lidhje por ma kujtove. -qesh-
Domatet i ha kur te vish. Besoj do vazhdojne te prodhojne deri sa te ftohet koha. Dhe une ika dhe gjeta plot kur erdha. 😁

Me kujtove ate shprehjrn, “ Po rri pse s’iken” ska lidhje por ma kujtove. -qesh-
Domatet i ha kur te vish. Besoj do vazhdojne te prodhojne deri sa te ftohet koha. Dhe une ika dhe gjeta plot kur erdha. 😁
Po ca kur te vi, un do dorzoj celsat se nderrova qytet :p ti haj qeraxhiu ri
Po ca ti bej shoqes se un sisha mar me to

Kjo video është shumë interesant: Përse kopshtet e amishëve janë kaq të plleshme?

Farat tradicionale shtëpiake (heirloom) janë shumë më të mira sesa farat e blera në barnatore bujqësore

Sot mblodha perimet e para. Disa specka dhe patellxhan. I bem turli.
Domatet jane bere si pyll. Kane kokrra plot, por jeshile. Ju fut burri dhe i kapi me litare pas shkopit, ndryshe nuk ecen dot nje hap. 🙈IMG_1114.jpeg

Une kam portokalle, limone, nje nespull, qe bejne kokrra plot, gjithashtu nje shege dhe kater peme avocado qe ne 10 vite edhe pse plot gjelberim nuk ben nje kokerr te vetme, as edhe nje per be. 😔😔

Une kam portokalle, limone, nje nespull, qe bejne kokrra plot, gjithashtu nje shege dhe kater peme avocado qe ne 10 vite edhe pse plot gjelberim nuk ben nje kokerr te vetme, as edhe nje per be. 😔😔
Sa vdes te kem peme portokalli e limoni. Une kam nje limon ne vazo. Aq sa mund te rritet ne vazo. 😁

Une s’kam peme. S’ma ka mbajt. :D
Une kam 2 mollë, 2 Dardha, dhe 2 kumbulla. I mbolla para 2 vjetësh. Jam injorant nga krasitja, i kam lënë të rriten në gjendje të lirë. Vetëm dardhat janë rritur shumë. Nuk kanë filluar akoma të bëjnë fruta. Duan disa vjet. Për perime përtoj, megjithse kam kohë sa të duash, dhe backyard të madh. Nuk kam nerva të bëhem katunar 😂

Last edited:
Back