Xha Tani
V.I.P
- Anëtar
- Nov 7, 2022
- Postime
- 57,141
- Pikët
- 113
rri o rri , tersi pojanit..me vjen keq qe jua anulluan,
o te marrte me vete @Petrit Kola , more vesh.
mora thuaj.
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !rri o rri , tersi pojanit..me vjen keq qe jua anulluan,
sa mire kuptoheni ju te dy , sidomos tani qe u bone shkrimrar do plasi karruc kola nga xhelozia evropjane..Ishin duke bo të dytin
he re, po shef dhe ti neshjen, po ku merr vesh ti nga futbolli,
jo mo ku mor vesh nga futbolli une..he re, po shef dhe ti neshjen, po ku merr vesh ti nga futbolli,
aaa, kujtoja se ke qene gazetar vetem per sportin e mundjes dhe boksit, se nga trupi qe e ke si ari (goxilla) ashtu ta jepje pershtypjen,jo mo ku mor vesh nga futbolli une..
vetem qe kom punu nja 13 vjet korrespodent i Sporti Shqiptar.![]()
Zbor po i ben.Meriton Norvegjia te fitoj e myti angline
Zbor??Zbor po i ben.
Ku e myti???Meriton Norvegjia te fitoj e myti angline
Neshje pa pik emocioni
pfffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffZbor po i ben.
Po pra,na kishin kursyer minutat shtesë.Per ate pune kaluan 90 min loje dhe une s’kuptova asgje .. emocione ka loja mirpo ky albitri fishkellen kot dhe per gjera te vogla .. shkon idjoti anullon golin nderkohe gabimin e beri Halandi .. 2-1 do mbyllej loja sonte , paster dhe pa gabime
Po pra,na kishin kursyer minutat shtesë.
Ajo po pyet cfare eshte zbori.Zbor dhe ca zbori , zbor si ne kohen e Enverit![]()
E di ajo e di por sdo ta pranoj humbjenAjo po pyet cfare eshte zbori.