Guest viewing is limited
  • Përshëndetje Vizitor!

Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.

Regjistrohu !

Kupa e Botës 2026

Kush e fiton Boterorin 2026?

• Numri i votuesve
    44
  • This poll will close: .
Lexojeni me kujdes çdo statistikë. Sepse ajo që po bën Lionel Messi në këtë Kupë Bote është jashtë çdo logjike.

Aktualisht, Messi është lojtari me:

🏆 8 gola – golashënuesi më i mirë i turneut.
🎯 22 raste të krijuara – më shumë se kushdo tjetër.
✨ 7 raste të pastra për gol të krijuara – lider absolut.
🔥 Dhe është gjithashtu në Top 3 për driblimet e suksesshme, me 15.

➤ Kylian Mbappé dhe Harry Kane janë në kulmin e karrierës? Mirëpo Lionel Messi (39 vjeç) ka po aq gola sa Mbappé (8) dhe është përpara Harry Kane (6) në garën për Këpucën e Artë.

➤ Michael Olise konsiderohet një nga krijuesit më të mirë të lojës? Messi ka krijuar 22 raste, krahasuar me 12 të Olise, si dhe 7 raste të pastra, kundrejt 5 të francezit.

➤ Jude Bellingham po zhvillon një Botëror fantastik? Edhe këtu Messi është përpara, me 15 driblime të suksesshme, ndërsa anglezi ka 12.

Shumë njerëz janë aq të përqendruar te debatet, sa po humbasin mundësinë të shijojnë atë që mund të jetë lamtumira më e madhe në historinë e Kupave të Botës.

Sepse nuk ka asnjë shpjegim logjik që një futbollist 39-vjeçar të jetë duke zhvilluar një turne më të mirë se yjet që ndodhen në kulmin e karrierës së tyre.

NDER I PËRJETSHËM PËR DJALOSHIN 39-VJEÇAR. 🐐🇦🇷

IMG_6896.jpeg

Lexojeni me kujdes çdo statistikë. Sepse ajo që po bën Lionel Messi në këtë Kupë Bote është jashtë çdo logjike.

Aktualisht, Messi është lojtari me:

🏆 8 gola – golashënuesi më i mirë i turneut.
🎯 22 raste të krijuara – më shumë se kushdo tjetër.
✨ 7 raste të pastra për gol të krijuara – lider absolut.
🔥 Dhe është gjithashtu në Top 3 për driblimet e suksesshme, me 15.

➤ Kylian Mbappé dhe Harry Kane janë në kulmin e karrierës? Mirëpo Lionel Messi (39 vjeç) ka po aq gola sa Mbappé (8) dhe është përpara Harry Kane (6) në garën për Këpucën e Artë.

➤ Michael Olise konsiderohet një nga krijuesit më të mirë të lojës? Messi ka krijuar 22 raste, krahasuar me 12 të Olise, si dhe 7 raste të pastra, kundrejt 5 të francezit.

➤ Jude Bellingham po zhvillon një Botëror fantastik? Edhe këtu Messi është përpara, me 15 driblime të suksesshme, ndërsa anglezi ka 12.

Shumë njerëz janë aq të përqendruar te debatet, sa po humbasin mundësinë të shijojnë atë që mund të jetë lamtumira më e madhe në historinë e Kupave të Botës.

Sepse nuk ka asnjë shpjegim logjik që një futbollist 39-vjeçar të jetë duke zhvilluar një turne më të mirë se yjet që ndodhen në kulmin e karrierës së tyre.

NDER I PËRJETSHËM PËR DJALOSHIN 39-VJEÇAR. 🐐🇦🇷

View attachment 360098
Pertej statistikave ai eshte thjesht magjik
edhe per ne qe pelqejme futbollin fat qe jetuam kto kohe

Pertej statistikave ai eshte thjesht magjik
edhe per ne qe pelqejme futbollin fat qe jetuam kto kohe
Pikerishte Abate. Une jam tifoz i Messit, por faleminderit them dhe per Ronaldon per spektaklin qe na ka dhen.

Kto sharje apo Messin me duken tipike si ato kalamajt te kopshti pa drrek

Pikerishte Abate. Une jam tifoz i Messit, por faleminderit them dhe per Ronaldon per spektaklin qe na ka dhen.

Kto sharje apo Messin me duken tipike si ato kalamajt te kopshti pa drrek
Tashi robi ca nuk bo nga inati
Ama per kte kaliber lojtaresh si Mesi Ronaldo etj ok kan merit edhe ekipet ku kan lujt, ama ndryshe nga sh lojtar te tjer kta jo rrall her e kan marr ekipin per dore drejt fitores
Sidomos Mesi, jane me 10tra mbase 100ndra rastet, kur e ka zgjidh situaten individualisht
Sepse ai eshte i nje tjeter niveli nuk ka krahasim as momental as historik

Tashi robi ca nuk bo nga inati
Ama per kte kaliber lojtaresh si Mesi Ronaldo etj ok kan merit edhe ekipet ku kan lujt, ama ndryshe nga sh lojtar te tjer kta jo rrall her e kan marr ekipin per dore drejt fitores
Sidomos Mesi, jane me 10tra mbase 100ndra rastet, kur e ka zgjidh situaten individualisht
Sepse ai eshte i nje tjeter niveli nuk ka krahasim as momental as historik
Ne menyre absolute. Mund te jesh xheloz si kundershtar hajt mo e pranojme, por te thuash qe jo sben, jo fitoi me hile, jo ka kushuri njanin ti fifa, jo po kundershtarit i hudhen helm te gjella qe Messi ta kishte ma te leht per te ber gola. Kupto ti ca flasin kto tifozat e ronaldos.

Pse sthone kto qe ronaldo eshte super lojtar super talent super disipline por te thone qe eshte dhe pak narcist egoist qarraman hileqar? Apo sja kap syni kto tjerat

Ne menyre absolute. Mund te jesh xheloz si kundershtar hajt mo e pranojme, por te thuash qe jo sben, jo fitoi me hile, jo ka kushuri njanin ti fifa, jo po kundershtarit i hudhen helm te gjella qe Messi ta kishte ma te leht per te ber gola. Kupto ti ca flasin kto tifozat e ronaldos.

Pse sthone kto qe ronaldo eshte super lojtar super talent super disipline por te thone qe eshte dhe pak narcist egoist qarraman hileqar? Apo sja kap syni kto tjerat
Neper sfida ka nje humbs nje fitus
Kush s'di te humbe sdi as t fitoje

Por po ta msosh futbollin n Playstation nuk e kupto dot kte koncept

Kush eshte per Francën sonte?
Po fitun fransuate,hajde DUROHI = ELSASS-et.

Me...TOPONIME...
Müller,
Schmidt und so WEITER.

FAZITI...me SPECIE=FALLSE,NUK has.

Megjithate...Franca KA perberes=SOLID,me prejARDHJE ashtu.

KAQ.

Ne rregull. Je tifoz me klubin me te mire ne planet, po ashtu dhe CR7 nje nga futbollistet me te mire ne histori.

Por tani po bej dhe lidhjen pse gjith kjo urrejtje per Argjentinen dhe Messin.

Syri tifozit sheh gjithmone ato qe do zemra e tij ne nje ndeshje dhe me kritikat qe mund te ket per te.

Nga ana tjeter nuk sheh gabimet deshtimet hilet e kundershtarit, ne kte rast Zvicra apo Egjipti.

Te thuash qe Argjentina nuk meriton te jete ktu ku eshte, o smer vesh nga futbolli, ose je smirush pse Messi eshte ktu dhe jo Ronaldo.

Imagjino te ishte ne gjysem-finale tani Zvicra, me pisanjoset e saj qarraman, dhe me ato faulle qe si kane hije futbollit te paster.

Ti prap do kundershtosh kto qe shkruaj une, po ske ci ben realitetit.

E di, dhem e vertete noi her, sidomos ne dashuri, ne kte rast dashurine per futbollin.

Ske ci ben, mos u merzit per mbretin e mbreterve ne futboll.

Edhe po se fitoi kte kupe bote, si e fitoi nje te tille.

Messi Messi Messi Messi 👑
Prap me Ronaldon dhe Messin. Po te shkrova qe nuk ja futi asnjerit.

Po ti,ku e sheh qe une pasna shkruar qe Argjentina nuk e meriton gjysemfinalen,apo ku e paskam share Messin ?

Ajo qe une jam duke thene,e vërteton edhe statistika qe VAR e ka favorizuar Argjentinen.

6 here ka nderhyre VAR ne dobi te Argjentines,0 here kunder.Bashke me Mexicon jane ne vend te pare.
Me e dëmtuara Kroacia 6 here VAR ka nderhyre kunder saje,asnjehere pro.

Dhe cka ka lidhje kjo qe ke shkruar,me shkrimin tim qe ke cituar ?!
Asgje,valle kur citon dike duhesh te ju permbahesh asaj qe shkruan dikush.

Prap me Ronaldon dhe Messin. Po te shkrova qe nuk ja futi asnjerit.

Po ti,ku e sheh qe une pasna shkruar qe Argjentina nuk e meriton gjysemfinalen,apo ku e paskam share Messin ?

Ajo qe une jam duke thene,e vërteton edhe statistika qe VAR e ka favorizuar Argjentinen.

6 here ka nderhyre VAR ne dobi te Argjentines,0 here kunder.Bashke me Mexicon jane ne vend te pare.
Me e dëmtuara Kroacia 6 here VAR ka nderhyre kunder saje,asnjehere pro.

Dhe cka ka lidhje kjo qe ke shkruar,me shkrimin tim qe ke cituar ?!
Asgje,valle kur citon dike duhesh te ju permbahesh asaj qe shkruan dikush.
6 here ka nderhy 6 here me te drejte.

Me ben pershtypje inati qe keni kunder nje skuadre, qe fundja argeton njerzit.

Si thua ti, meritonte Zvicra, Egjipti, apo San Marino te luante neser kunder Anglise ne gjysem-finale?

P.S
Diskutim sportiv po bejme, asgje personale 🤝

Si thua ti, meritonte Zvicra, Egjipti, apo San Marino te luante neser kunder Anglise ne gjysem-finale?

P.S
Nuk e meritojnë. E meriton Argjentina 🙄

P.S
As Anglia se meritonte...

Back