Argjentina Messi nje opsionDua të ve një bast kush e fiton titullin dhe një tjetër për golashënuesin më të mirë. Pres sugjerime nga njohësit e futbollit
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Argjentina Messi nje opsionDua të ve një bast kush e fiton titullin dhe një tjetër për golashënuesin më të mirë. Pres sugjerime nga njohësit e futbollit
Prape Argjentinës do ia japinArgjentina Messi nje opsion
E kam memduar edhe atë. Akoma nuk e kam vendosur. Do I ve nja 2 a 3 opsione.Argjentina Messi nje opsion
E meriton, nuk ta fal kush.Prape Argjentinës do ia japin![]()
Nje opsion i mire vetem si golashenues shof dhe Haaland.E kam memduar edhe atë. Akoma nuk e kam vendosur. Do I ve nja 2 a 3 opsione.
boldnews.al