Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !PoHë re po përgatit patronazhistët e Fierit për mitingun sot?![]()
Ku po e shef?Gjynah bëri gol Czechia lojën e kanë bërë shkurtabiqët e Koresë deri tani.
Te Klansport1 SS2Ku po e shef?
Gjermania çdo botëror i ka dhënë të gjitha kët i paska shit uqi edhe ky vendTe Klansport1 SS2
Sa bën gol shkurtabiqët.
Korea 1 - 1 Çekia
Unë e pagova extra kampionatinGjermania çdo botëror i ka dhënë të gjitha kët i paska shit uqi edhe ky vend![]()
Ke kjo paketa nuk paskam Klan Sport. Më parë e kam pasUnë e pagova extra kampionatin
Po të kesh çfarëdo abonimi në DigitAlb i ke te SS2 dhe SS3 pa pagesë Kampionatin BotërorKe kjo paketa nuk paskam Klan Sport. Më parë e kam pas
eh mer Beu Modh..Ke kjo paketa nuk paskam Klan Sport. Më parë e kam pas
Arbitêr me 3 klasë shkollë. Ibret I doli ndeshja nga kontrolli.3 kartona te kuq,do jete boteror agresiv?
Sot fiton Canada, kane ekip te mire.
Do bej gol David i Juves se me kombetaren luan mire ai.Edhe Bosnja ka ca element t'mire, une e shoh barazim.
Do bej gol David i Juves se me kombetaren luan mire ai.