Me duket se jo.Po Davies lun sonte se mduket ka qene i vram?
Ndiqni videon më poshtë për të parë se si ta instaloni faqen tonë si një aplikacion ueb në ekranin tuaj bazë.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Përshëndetje Vizitor!
Nëse j’u shfaqet ky mesazh, do të thotë se ju nuk jeni regjistruar akoma. Edhe pse nuk jeni regjistruar, ju arrini të shihni pjesën më të madhe të seksioneve dhe diskutimeve të forumit, por akoma nuk gëzoni të drejten për të marrë pjesë në to dhe në avantazhet e të qënurit anëtar i këtij komuniteti. J’u lutem:REGJISTROHUNI që të dërgoni postime dhe mesazhe në Forum-Al.
Regjistrohu !Me duket se jo.Po Davies lun sonte se mduket ka qene i vram?
Ty @Chivalric s’te pelqeu tema ime qe hape tjeter?![]()
E paska hap qe ne 2025 ky.Ty @Chivalric s’te pelqeu tema ime qe hape tjeter?![]()
Tani e vura re. Nje vit para per kete vit.E paska hap qe ne 2025 ky.
Tani e vura re. Nje vit para per kete vit.Cik si heret, nejse.
Le ta fshijne timen pastaj se dy s’mund te rrine hapur.
Nuk e pash ndeshjen,pash Koreanet pasi isha kurioz ca ekipi kane formuar, dhe sme zhgenjyenArbitêr me 3 klasë shkollë. Ibret I doli ndeshja nga kontrolli.
Mos bej keshtu edhe ti! Lagjia 8 ka pas unitet te pathyeshem. Behu me Brazilin!E kam memduar edhe atë. Akoma nuk e kam vendosur. Do I ve nja 2 a 3 opsione.
Nuk e pash ndeshjen,pash Koreanet pasi isha kurioz ca ekipi kane formuar, dhe sme zhgenjyen
Me gjermont.Mos bej keshtu edhe ti! Lagjia 8 ka pas unitet te pathyeshem. Behu me Brazilin!![]()
I know… e gjithe lagjia me italjont e gjermont, vetem une me braziljont. Tamam si delja zeze.Me gjermont.![]()
KIshte vende bosh por jo sa thuhetNuk e pashe por lexova qe qindra vende ishin bosh ne stadium?
Ka vene meksiken ky ska fut usa .lol
Italia te tremb vetem me emer,ca thu mer. 4 here kampione bote.Shume perfaqsim dinjitoz i bosnjes,shume me mire se do bente Italia
3 here rrjeshte pa pjesmarrjeItalia te tremb vetem me emer,ca thu mer. 4 here kampione bote.